|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost brez znakov nosečnosti?
16.1.2006 12:51:15   
alea_si
Pozdravcek se od mene!

Sem med tistimi, ki prvic spoznavajo z radostmi nosecnosti. Čeprav sva bila z mojim user posted image  kar presenecena nad dvema crticama, ze zdaj komaj cakava na najino pikico. Zdaj pa eno vprasanjce za vas, ki imate s temi zadevami ze malo vec izkusenj. Trenutno sem v 10. tednu in povsem brez znakov nosecnosti, ki jih povsod opisujejo(razen seveda izostanka menstruacije in ocitnih dveh crtic na testu). Ker imam pregled pri G sele cez 2 tedna me zanima kaj menite o tem? Je to lahko obicajno? Ali je morda karkoli narobe in zato ne cutim nicesar, kar bi naj bilo obicajno? Tam nekje okrog 6. tedna sem sicer cutila napetost v prsih pa malo me je spikalo, ampak zdaj pa ze kar kaksen dober teden cisto nic. Kot da se v mojem telesu ne bi dogajalo nic posebnega...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost brez znakov nosečnosti?
16.1.2006 12:55:47   
*zvezdica*
Mislim, da si lahko samo vesela, da te ne obdaja slabost in razni neprijetni simptomi.
Tudi jaz sem se odlično počutila in če ne bi na lastne oči videlauser posted image  ne bi verjela da sem noseča.
Tako da ti samu uživaj!!!!

Marcel in Zarja

(odgovor članu alea_si)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2006 13:04:10   
total
Bodi srečna da ti ni nič slabo,jaz sem mislila da bom kar umrla.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2006 13:15:00   
Anonimen
Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi sama nisem imela nobenih nosečniških znakov, razen izostanka M. in dveh črtic na testu, edino prsa so se mi povečala in so me bolela prvih nekaj tednov, potem ne več. Tudi to je, tako kot drugi znaki od nosečnice do nosečnice zelo različno.
Imaš srečo, uživaj. Pa brez skrbi, nosečnostni znaki zagotovo pridejo, če drugega ne, se ti bo počasi začel večati trebušček user posted image user posted image .

(odgovor članu alea_si)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2006 13:28:21   
bincy
Čestitke še od mene!!!!

Bodi vesela, da ni raznih neprijetnosti. Jaz sicer bruhala nisem user posted image , nisem pa mogla vohat kuhane hrane. Edino kar sem lahko jedla, je bila juha. Aja, pa prsi so me bolele. Ampak to spada zraven. Tako da uživaj v nosečnosti in pazi na user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2006 13:30:29   
bskrle
Samo vesela bodi, user posted image
pet tednov bruhanjauser posted image - nikomur ne privoščim ...
Meni je vedno grozno slabo, vse mi smrdi, hrana dobi čuden okus, nizek pritisk ...
Ampak za otročka je vredno potrpet!

(odgovor članu alea_si)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2006 14:27:09   
Peli
Tudi jaz nisem imela nobenih posebnih znakov - hvala bogu - tudi ti bodi vesela, saj imajo nekatere precejšne težave z bruhanjem in slabostim...
NEKATERE IMAMO PAČ SREČO user posted image !

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2006 14:27:47   
darja.grm
Čestitke še od mene!!user posted image
Ti sam uživaj pa vesela bodi da ti ni slabo kot meni.Jest sem 4 mesece bila najboljša prijateljica samo s školjko, tko da men verjemuser posted image .Pa lepouser posted image ti želim.

carpe diem

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2006 14:36:10   
mojsoncek
1. ČESTITKE še v mojem imenu!!!

2. Bodi vesela in uzivaj nosecnost!!!

LP 

(odgovor članu darja.grm)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.1.2006 17:42:24   
yennika
Srečnica! Jaz že dva tedna ne vem za sebe!HUDOOO!
Ampak za bebico bom potrpela vse to!

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.1.2006 17:46:38   
Anonimen
A si prebrala kaksno knjigo ali revijo? Sigurna sem, da si. Noter 100% pise, da so znaki nosecnosti taki in taki, AMPAK da obstajajo tudi nosecnice, ki znakov sploh nimajo!!!

(odgovor članu alea_si)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.1.2006 18:07:04   
Naja30
Čestitam za user posted image user posted image , bodi vesela, da se dobro počutiš. Jaz sem bila že vsa uboga še preden sem naredila test.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.1.2006 21:12:45   
KODA
Mene je mučila samo zaspanost in lakota,drugače tudi brez večjih posebnostih v obeh nosečnostih.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?