|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost
13.4.2005 8:40:15   
murči
Pozdravljene!
Danes zjutraj sem naredila test in evo - :nosecka:. Tako sem vesela, da bi najraje vriskala. Sploh ne vem kdaj moram sedaj na pregled, kaj naj jem,...

Help!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nosečnost
13.4.2005 8:41:32   
ditkaaida
Čeeeeeeeeestiiiiiitkeeeeeeeeee!

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nosečnost
13.4.2005 8:41:37   
žlička
najprej čestitke, če še ne ješ folne kisline, začni kar s tem in to takoj!!!!

za veliko informacij si lahko kupiš kakšno revijo o nosečnosti, notri zveš veliko informacij, prav tako pa tudi na tem forumu, skratka uzivaj v :nosecka:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nosečnost
13.4.2005 8:43:22   
cmokec
Murči, čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kar zavriskaj do onemoglosti se smej :)-:)-:)-:)-. Najbolje je, da pokličeš svojega G. poveš, kdaj si imela zadnjo M., pa ti bodo dali datum prvega pregleda. Jej pa kar ti paše, le surovemu mesu se izogibaj (pršut, tatarski biftek) in pazi, da bosta sadje in zelenjava dobro oprana.

Uživaj :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nosečnost
13.4.2005 8:43:46   
murči
hvala za čestitke. Danes po službi prvo skočim v trafiko da si nagrabim literaturo. Folno kislino jem že dva meseca.

Juuuuuuuuuuupi:bravo:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nosečnost
13.4.2005 8:46:39   
Julijana
ČESTITKE:bravo::sloncek::angel:
Ti kar pokliči svojega G in povej da je test pokazal pozitivno in te bo naročila. Mene je prvič naročila za 8t (šteješ od prvega dne zadnje M).Folno pa le jej dobiš v lekarni, jaz jem tifol.
Uživaj in še enkrat čestitke:bravo:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nosečnost
13.4.2005 8:50:31   
tulipan
:bravo::bravo::bravo::sloncek::bravo::sloncek:
Čestitam!

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nosečnost
13.4.2005 8:51:17   
puncica
Jupiiiii še ena nosečka:bravo::bravo::bravo::bravo: Ti se najprej pomiri, mal zavriski od veselja, potem pa poišč številko od svoje G. in se naroči za pregled.
Hm kaj naj ješ, ves kar ti paše, morda se izogibaj pršutu, pa kaki konzervirani hrani.

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nosečnost
13.4.2005 8:54:27   
Mina1
Murči: no, potem pa kar zavriskaj:bravo:.

Čestitke in lepo nosečnost ti želim;)

pa-pa Mina1

P.S: zdaj pa pokliči svojega G in povej, da si naredila test, da si noseča, pa te bo naročila na pregled. pojdi v lekarno in jej Tifol oz. folno kislino - ZELO POMEMBNO za razvoj tvoje pikice!!!!!

Izogibaj pa se: pašteti, bree sirom, surovemu mesu in surovim jajc, mesnim namazom iz izdelkom iz nepasteriziranega mleka kot so skute, premalo pečeno oz. kuhano meso in drobovini, zlasti svinjini in surovim ribam.

A bo;)

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nosečnost
13.4.2005 9:01:25   
Tiamo
:bravo::bravo::bravo:
:sloncek::sloncek::sloncek:

Dobrodošla med nami..

LP Tia74

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nosečnost
13.4.2005 9:52:04   
Rozalija
Jupi murči, več ko nas bo decembra, bolj veselo bo!!!

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nosečnost
13.4.2005 9:52:30   
CIPRESA
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nosečnost
13.4.2005 10:19:05   
baby23
:bravo::bravo::bravo:

A mi lahko prosim poveš, koliko ti je M zamujala in če imaš kakšne znake nosečnosti.

Čuvaj sebe in svojo pikico.:rozica:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   nosečnost
13.4.2005 11:35:36   
murči
Ja M mi je zamujala 2 dni - zmeri mam na 28 dni. Znaki, ki sem jih pa že dosti pred M čutila, so bile pa predvsem boleče in napete dojke. Drugače imam pa od kar mi je M zaostala občutek, da jo bom dobila, vendar ni kaj.

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   nosečnost
13.4.2005 11:38:06   
murči
Ja, december je naš mesec. Res sem vesela - skoraj ne morem dojet :bravo: Zanima me še glede slabosti - kdaj se začne slabost če se sploh začne? :zmeden:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   nosečnost
13.4.2005 11:40:21   
Mina1
Glede slabosti:

pri prvem:duda: je ni bilo, sedaj pri drugem, pa me je fino matrala kar 3 mesece, bruhala sem samo 3x.

Mogoče ti sploh ne bo slabo, ali pa. Pa poš že potrpela;), fino pa ni, to pa drži.

pa-pa Mina1

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   nosečnost
13.4.2005 11:41:54   
Rozalija
Po moje lahko vsak čas. V prvi nosečnosti je bilo meni bolj malo slabo, pa še to le če sem premalo jedla, tako da sem cel čas nekaj grickala. Brez kakšnega piškota v torbici nisem šla nikamor.... torej ko mi je bilo slabo sem dala nekaj v usta. Enkrat se mi ni dal vstat iz postelje... kazen je bila vzgojna... kozlala ko vidra.

Drgač pa moji znaki so le špikanje in krči v trebuhu... drugih nimam. V prvi sem mela boleče dojke, sedaj me še ne bolijo.

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   nosečnost
13.4.2005 11:43:41   
murči
Tudi mene ves čas nekaj špika v trebuhu. Ma tudi če mi bo slabo bom potrpela - vse za mojega pikeca.

:bravo:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   nosečnost
13.4.2005 12:43:37   
Tricia
:bravo::bravo::bravo: ČESTITAM :bravo::bravo::bravo:

Glede slabosti pa ni nujno da bojo. Jst jih nisem imela, do 7 meseca je nosečnost potekala kot da je ni-počutila sem se kot rožca. :sloncek::sloncek::sloncek:
Lahko bo pri drugi čist drugače.

Srečno in prepusti se nosečnosti in uživaj.
LP

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   nosečnost
13.4.2005 12:47:37   
mujcek
ČESTITAM
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

pri meni se je najprej pojavila utrujenost, nekje 4 dni po zamudi M; sabosti so se začele nekje 1 teden po izostanku M; sedaj sem nekje v 7 tednu in so slabosti vsak dan hujše-bruhala še nisem

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   nosečnost
13.4.2005 14:44:47   
PiaM
Tudi jaz ti čestitam, Murči :bravo:
in lepo, zdravo nosečnost!
:rozica:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   nosečnost
13.4.2005 15:07:20   
Kadija
Isrene čestitke!!!:rozica::rozica:
Jaz bi zudi!!!:zmeden:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   nosečnost
13.4.2005 15:54:23   
Andy13
murči, ČESTITAM! :bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica:

Glede prehrane boš najbrž tudi sama opazila (predvsem velja za prvo trimesečje), da je bolje zaužiti več manjših obrokov na dan. Izogibaj se seveda alokolu, gaziranim pijačam, cigaretnemu dimu in prostorih (no, mene zelo moti).
Jej uravnoteženo zdravo prehrano kar pomeni veliko sadja, zelenjave (v zeleni listnati je precej folne kisline),...skratka jej kar ti paše. Za kri je dobra tudi rdeča pesa.

Kar pokliči k ginekologu in povej, da si naredila test in je pozitiven, vprašal te bo po tvoji zadnji menstruaciji in določil termin za prvi pregled.

Naj te čuva angelček. :angel:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   nosečnost
13.4.2005 21:23:55   
sharpy
Č :bravo: E :bravo: S :bravo: T :bravo: I :bravo: T :bravo: A :bravo: M

9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   nosečnost
13.4.2005 21:25:49   
cuma
Čestitke tudi od mene!
Želim ti lepo in :)nasmejano:) nosečnost v pričakovanju zate najlepšega :duda: kar jih je!9nebesa

Glede slabosti: punce so ti že vse napisale!:zajcek: 8) :metulj:
Če boš v kritičnih trenutkih nekaj pojedla (najbolje kaj lahkega - prepečenec, kreker ali piškot) in če boš dovolj počivala, boš lažje prenašala slabosti!

Jaz sem sedaj v šestem tednu (razvoja otroka), od moje zadnje M pa je minilo že skoraj osem tednov in nekih hujših slabosti ŠE nisem imela! Se mi pa rahle slabosti pojavljajo v službi, če pretiravam:zmeden2: in si ne vzamem časa za kratko pavzo in sprostitev (tudi 5min lahko naredi veliko razliko v počutju).:zaspan:

Skratka: uživaj, počivaj in bodi vedno s prigrizkom v žepu!;)
lp cuma

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?