|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost?
22.1.2008 8:20:56   
barbi_
Živjo punce!
Rabim pomoč oz. nasvet. Menstruacijo bi mogla dobit že v sobota pa je ni. Upam na najlepše. Je pa res, da se že enih 14 dni zelo slabo počutim. vrti se mi, vs čas sem napihnjena, pa dojke so mi narasle... Včeraj sem sicer misnla da je menstruacija že prišla, vendar so bile to samo 3 kapljice krvi, pa še to pomešanje s sluzjo, potem pa konec. Danes je isto, par kapljic. A se je še katera tako slabo počutla pa se je potem izkazalo da je user posted image ?
Naj naredim test? Bojim se da bi bila razočarana. Kaj svetujete počakam al ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost?
22.1.2008 8:47:01   
nika9
imaš prave simptome, pojdi po testuser posted image

pa

(odgovor članu barbi_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2008 9:04:12   
witto
se srtinjam, pojdi po test....

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2008 9:18:19   
Hans
imaš prave simptome, pojdi po test

Držim pesti za user posted image ,user posted image .

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu barbi_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2008 9:39:32   
barbi_
Test sem kupla. Sam še nardit ga treba. ampak, zakaj potem kaplje krvi? a je to normalno?

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2008 9:43:43   
*sanela*
Nekatere imajo tudi v nosečnosti v tistem času ko naj bi imele user posted image  krvavitev ( rahlo ). Lahko da je tudi pri tebi tako. Naredi test. Držimo pesti!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbi_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2008 9:47:18   
witto
barbi, naredi test, kar bo  pa bo. Če ni zdaj, bo nedvomno prihodnjič. Srečnouser posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2008 10:05:26   
Ashajt
Tudi pri meni je ista situacija... M zamuja, prsa me bolijo, BT je še vedno povišana, ampak danes je bil tak rjav flek na wc papirju.... Testa si pa ne upam naredit, ker bom preveč razočarana če ne bo user posted image user posted image . Barbi držim pesti da se ti pokažeta user posted image user posted image .

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.1.2008 12:54:16   
jabi babi
no,kakšna je situacija??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.1.2008 15:44:16   
little angel
grem stavit da sta obe zagledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.1.2008 16:18:54   
julija30
srčno upam da obe zagledata tisti znakec, ki si ga najbolj želita.

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.1.2008 7:41:09   
Ashajt
M še vedno ni, CB je pa po več kot 10 minutah pokazal čisto rahlo rahlo drugo črtico. Test ponovim čez en teden, če še vedno ne bo M. Barbi kako je pri tebi? Upam da si kaj bolj na jasnem kot jaz.

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.1.2008 8:43:11   
Eviii
dejmo poročat o rezultatih...
ashajt, ne vem, ampak mislim, da bi to lahko blo to... nej ostale povejo. sicer na navodilih piše, da rezultat po več kot 10 minutah ni verodostojen, zato ti priporočam, da jutri zjutraj oziroma v petek ponoviš vajo in lulaš na palčko. pa seveda sporoči. mi pa držimo pesti!!!

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.1.2008 9:55:51   
dana
Pri meni je situacija zelo podobna.

Zadnja M se je začela 25.12.07, v nedeljo (20.1.) pa rjav flek, v ponedeljek še vedno rjav izcedek, proti večeru nekaj kapelj krvi, v torek pa spet samo rjava sluz. Cikluse imam ponavadi dolge od 20-32 dni. A bi to lahko bila vgnezditvena k.?

Me pa tudi že dva dni boli trebuh, tako da ne vem kaj je zdaj to? Se pa to v zadnjih 7 mesecih od kar ne jemlje več KT še ni naredilo.

Če še danes čez dan ne bo nič, grem po testuser posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.1.2008 8:56:25   
Ashajt
Sporočam, da je user posted image  prišla včeraj zvečer in test ni kazal napačno. Gremo v nove boje user posted image .

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.1.2008 10:09:11   
Tiki55
Ashajt žal mi jeuser posted image user posted image user posted image . Bo pa zagotovo v naslednjem kroguuser posted image user posted image user posted image

barbi in dana dajta poročat, kaj se dogaja pri vaju. Držim pesti zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.1.2008 10:15:39   
pikachu
ashajt  user posted image user posted image user posted image user posted image za tolažbo da te malo pocartam, pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo v nasljednem krogu.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.1.2008 10:50:47   
Ashajt
Hvala za lepe želje. user posted image user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.1.2008 11:57:29   
little angel
ashjatuser posted image kaksna pa je situacija pri ostalih?me ful zanima...

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.1.2008 12:56:57   
barbi_
No naj vam še jaz sporočim. Žal sem bila na bolniški in nisem imela dostopa do interneta - pokvarjen rač. doma. No ampak pejmo na bistvo.

Žal se je po 5 dneh pojavila menstruacija user posted image , sicer zelo blaga, vendar z velikimi bolečinami. Skratka gremo v nove boje. Sem že kontaktirala ginekologa (je reku da če v 3 mesecih ne zanosim, da gremo naprej), skratka neki mi je govoril o epruvetkah, sam ga nisem prav razumela, pa govoril je neki da če so me dali na čakalno listo.... A katera ve za kaj se gre???Sej zdaj zgledam kot da nič ne vem, sam moj ginekolog vse tako na hitro pove, da sem čist zmešana potem.

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.1.2008 13:12:12   
stunfek
žal mi je barbi, da te je obiskala tečka. saj bo, biš vidla :) mogoče že v naslednjem ciklusu? :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu barbi_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?