|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost: da ali ne?
29.12.2005 12:16:45   
Anonimen
Punce, sej vem, da niste couprance, ampak vseeno...A je ktera imela podobno 'težavo'?

V bistvu nama je zatajila kontracepcija. Potem pa sem šla naslednje jutro po tabletke za po user posted image . In kaj se mi je zgodilo, po 12 urah bi morala vzet še eno pa sem zaspala in jo vzela 4 ure prepozno. Posledično sem čez 12 ur po teh treh vzela še eno dozo po navodilih user posted image .

Predvčerajšnjim, ko sem začela krvavet sem si oddahnila. Ampak ta M je ful čudna krvavim po kapljicah. M sem dubla 2 dni prezgodaj, tiste prave M pa ni od nikjer.
CB je bil negativen. Čeprav sem ga neredila en dan prezgodaj. V prvih dveh nosečnostih mi je pokazal pozitivno že 3 dni pred M. Tko, da upam, da to ni.

A je katera že imela tako čudno M? A ima katera idejo, kaj bi to lahko bilo? Jaz sem čist user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost: da ali ne?
29.12.2005 13:45:32   
tinatona
haj!

Jaz sem imela podobno situacijo - sem pa vzela post. tabletke tako kot je treba... tud krvavitev sem imela... Pa imam zdaj doma 9mesečnega lumpa.

LP Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2005 18:08:09   
lelaval
čez nekaj dni poskusi še enkrat CB.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2005 18:40:46   
eva1
Moja sodelavka je imela tak primer, da ubisvu sta sexala drugi dan po končani M in jima je počil kondom, pa sem ji rekla ej ni panike, sej vrjetno še ni O, če si komej končala M, pa je vseeno šla po te tabletke, jih je vzela v pravem času(obedve) in bila na koncu noseča!Ješpa šla delati splav...tako da jaz ne vemn, kaj je s temi tabletkami-tudi sama jih nisem nikoli vzela!
Počakaj še kašn dan, pa ponovi test!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2005 8:51:26   
marty5
Hm, po moje tiste 4 ure ne igrajo bistvene razlike.....jaz sem tudi po njih imela eno zelo čudno M in kar je najhuje - zbrko še kaka 2 meseca po tem. Po moje nisi user posted image , ampak vseeno bi ponovila test čez kak dan...

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......