|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost/depresija
28.10.2009 7:03:55   
Anonimen
Ali mi katera zna odgovoriti na vprašanja
Ali ste tudi čutile stalen nemir, kakor eno vrtoglavico ter misli drugje kot tam kjer si?

Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost/depresija
28.10.2009 7:49:26   
m_o_i
semuser posted image
pa se nekaj bi ti rada rekla: ne "zlorabljaj" besede depresija, ker to depresija definitivno ni!pravzaprav si ne zelis vedet, kaj jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nosečnost/depresija
28.10.2009 10:10:18   
Petka09
Ja, tudi jaz sem to čutila oz. zraven vsega še slabo počutje, občutek krivde, strah pred neznanim, strah pred prihajajočim dojenčkom, strah da ne bom znala prav skrbeti zanj, strah če si res sploh želim vse skupaj, očitanje sama sebi zakaj nisem tudi jaz tista "srečka nosečka", ki bi božala svojega bušija in dojenčka v sebi imenovala "pikica". Pač, s porodom se je v trenutku vse obrnilo in sem bila najsrečnejše bitje na svetu, vendar nosečnost... Preveliko in preveč enega samega strahu.

To, kar opisuješ ti ni depresija, lahko pa vodi vanjo, če si pravočasno ne pomagaš oz. se vzameš v roke. Pogovarjaj se o tem, povej, kako se počutiš in to je dober korak k boljšemu počutju.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?