XXYY
|
Živjo! Sem trgovka. Delam na oddelku živil in lani sem zanosila. Sem rekla šefici, če bi bilo kje bolj primerno, lažje delo. Ker 10kg žakle nisem hotela dvigovat, pa mi je rekla, da drugje sploh ni prostora. In da naj dvigujem tisto, kar lahko, kar bo pa več, pa bodo drugi dvignili. Jaz mislim, da je na delikatesi 100x lažje delat, kakor na živilih, ker vas je tam kar nekaj zravn (zdaj edin, če nisi skos sama za pultom - pol je pa druga pesem). Ker če vas je veliko tam, ti lahko katera dvigne tisto 10 kg salamo gor. Če si pa sama, je pa res malo bolj kriza. Edin, če vprašaš svojo šefico oz. šefa vašega oddelka, da ti da kakšno lažje delo v živilih. Če je le prijazen šef, ti bo to omogočil, če ne, pa ne. Jaz sem delala samo 4 mesce v trgovini, pol sem pa šla na bolniško. Še zadnji dan sem se skregala z enim šefom (imam 1 glavno šefico živil + 4 šefe, ki so nadomestniki nje), k mi je težil, da moram dvigniti 20kg žakel pasjih briketov. Hvala lepa, sem mu prav zatežila nazaj. Ne pusti se jim.
|