|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnioške oblekice - Italija
3.6.2005 14:07:24   
devička
oj, jutri gremo na en obisk do Trsta, pa sem to hotla izkoristit še za šoping. A kera ve, kako je z oblekicami za nosečnice v Italiji (TRstu). Kje je kakšna trgovina, kakšne so oblekice in kakšne seveda cene ...
V LJ ni nič pametnega ali pa je preveeeeč drago. Jaz pa božica v enih in istih hlačah vsak dan.
POzdravček, S.
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.6.2005 14:09:11   
_katka_
Bi še jaz svoj lonček pristavila.
Kaj pa te trgovine v Gorici in okolici? Pozna mogoče katera ta teren?

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2005 17:55:22   
tanaja*
V Trstu je super tgovina Prenatal... jst sem lani glih "trofla" razprodaje.... drugač je pa kar drago....

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2005 19:17:20   
Nannn
a katera ve ce se da dobit kaj lepega in ne zakljastega v sooping centru T´ori D´Europa?

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2005 19:35:19   
anajmad
Ja,Prenatal:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:sam je dost dražje,kot pri nas.
en lp:morje:D.

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2005 23:06:02   
andrejalj
Jaz sem bila natanko teden dni nazaj v Trstu; v trgovskem centru 'vrata evrope' (ne znam napisati italijansko). In sem dobila kar nekaj cunjic ceneje kot pri nas vendar ne v Prenatalu ampak Iani (mislim da se tako napiše)- izbira ravno ni bila bog ve kaj, je bilo pa znižano...Če boš tam, se ti splača pogledati. V katerem nadstropju pa je ta trgovina pa ne vem..

LP

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2005 7:59:16   
povhek
Ne splača , svinjsko drago!!!!!!!!!!!

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?