|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 8:10:54   
Anonimen
jutro, malček me zanima kako ve doživljate to, da se v nosečnosti osebni prostor skrči na .....ničlo:)-. Meni se šele pozna obrisek trebuščka , pa se ga vsi dotikajo, eni vprašajo eni kar stegnejo roko...Kaj se dogaja vam, ko imate že "ta pravi bauhi" Vas moti? Ste vesele?
Kaj pa intimna vprašanja v stilu: Koliko si se zredila? Bruhaš? Si krvavela? Koliko so se ti povečala prsa?
En lep dan vsem in lepe praznike
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 8:18:10   
Lunca1
Mene se ni dotikalo dosti ljudi. Če že, tisti meni najbližji. Pa me to ni motilo. Kar se pa intimnih vprašanj tiče, pa me to ne moti, dokler me kdo ne vpraša koliko tehtam:)-, koliko sem se zredila pa mi ni bilo težko povedat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 8:22:04   
Anonimen
Lunca1, pogledala sem tvoje fotoalbume (čestitke za spogledljivko) Zanima me s čim si okrasila otroško sobico ? Tisit trakci..Upam, da nisem preveč radovedna...:kuza: za tvojo Pino

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 8:25:02   
NENAJANI
Hja no! Mene sicer ne moti toliko, če me tačša pobuža po buhu, ali pa moja mami, oz. kakšen moj ali fantov sorodnik! Me pa raz..., ko pride k nam na obisk ena ZELO nadležna soseda in potem takoj napade:
- joj kako je že velik (pri tem zraven boža trebuh):hudicek:
- uf je nizko, boš videla to bo v 5 min. zunaj :zmeden: (iz njenih ust v božja ušesa!!!!! (zraven še vedno boža buho)):hudicek:
- a si se fejst zredila, sej ne da zgledaš debela sam mal bolj močna pa si!!!!! HALO (zraven seveda še vedno boža buhija):grrr:
- a ti mleko že teče KWA???? (TU MI ŽE POČASI PRIDE, DA BI JO USEKALA!!! ( še vedno boža buho!!!):grrr::grrr:
- ja pa prve meseceje zelo rada razlagala, kako je ona med nosečnostjo bruhala, BLA, BLA, BLA.... In potem je vedno sledilo vprašanje: A TI JE KAJ SLABO?????:hudicek:
Ja tk je to! Sosed se je treba izogibat, sploh ko si noseča!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 8:26:39   
Lana_s
Dobro jutro.
Jaz nimam preveč rada, da se dotikajo mojega trebuščka, razen seveda moj:love: . Sploh me moti, ko grema k njegovim staršem na obisk in mi njegova mama nonstop po trebuhu "skače". Vprašanja me ne motijo razen tistega o kg. Saj tak sami vidijo, da se nisem glih malo zredila in sem ful alergična na vprašanja o teži. Pa na živce mi gre, ko vsi ugibajo kaj bo in to ene in iste osebe nonstop, ali pa so ful prepričani in rečejo fantek bo. Bo kaj bo, ne gnjavite več!

Malo sem še sitna, ker se še nisem prav prebudila, ampak tak pač je. Jaz nikoli nisem rada v središču pozornosti, tudi zdaj mi ne paše, sploh, ker se z vsemi temi kg ne počutim več vredu.

Upam, da nisem preveč zatežila, lep sončen dan še naprej.:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 8:28:24   
Anonimen
:bravo::bravo:nenajani točno to sem imela v mislih....zraven pa še: Jaz sem imela tudi široke boke in na porodu je bilo za crknit...blablabla...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 8:31:59   
Jančika_
Mene ni čisto nič motilo. Pravzaprav me je čudilo, zakaj se nihče ne dotika mojega trebuha, ker sem si želela, da me kdo malo poboža. In nihče me ni spraševal ničesar, kar bi mi bilo neprijetno. Zakaj le, ponosna sem bila ko sam vrag, tako na trebuh kot na bruhanje:).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 8:34:56   
NENAJANI
Mislim men ni jasno, kaj se imajo te gospe toliko za vmešavat v NAŠO nosečnost!!!
Ta gospa, katero sem opisovala mi vedno govori kako je ona rodila, pa da jst bom pa lažje....
Zakaj bi naj lažje???? Prav tako je to moj prvi otrok!!! Ali pa misli da imam jaz tamalo tako ogromno, da imam sedaj med nosečnostjo obliž prelepljen čez, da :duda: ven ne pade!!!!!!
Aja pa vedno trdi, da bo punčka, mi pa vemo, da je fant!!!!!
Pa naj še kdo reče, da so neverjetno pametne!!!!!!!!!!:grrr:
Sori, sem rahlo nataknjena!!!!!! Bedim že od 4ih zjutraj, tk da mi ni za zamerit!!!:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 8:36:36   
Anonimen
a ja še to sem hotela povedat, imam občutek, da smo nosečnice "le"nosečnice, kar naenkrat nismo več ženske, žene(moj :love: govori z mano izključno v ženski dvojini), nismo več strokovnjakinje na svojem področju (za vsako strokovno vprašanje, še vprašanje glede :nosecka:) prijateljice (nič več ogabnih tračev le vprašanja, kakšen voziček boš kupila...)Ne me narobe razuzmet , še nikoli nisem bila tako srečna kot sedaj ko pričakujem , a vseeno sem še kaj drugega....mogoče je res to, da tudi jaz nisem rada v središču ...ah, ma sem zatežila...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 8:40:31   
NENAJANI
Ja jst sem tudi to pogrešala!!!! It ven na kavico s kolegico in se ne pogovarjati, kaj sem že kupila, kako se počutim....
Ampak sem hvalabogu spoznala eno kul punco, ki že ima otročka in z njo greva po mestu, pa na kavico sproti pa še pogledava kakšnega luškanga tipčeka in malo pošinfava!!!!:ups:
Saj sem jaz tudi ponosna na mojega buhija in ga veselo kažem naokrog, ampak ljudje so res lahko nadležni!!!!!!!!!!:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 8:41:10   
Anonimen
:)-:)-:)-nenajani, za nekoga , ki bedi od štirih imaš dober smisel za humor..."Ali pa misli, da imam jaz tamalo tako ogromno.....:)-:)-:)-
Eno :kava: , da se prebudiš...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 8:52:24   
polona2
Mene je zelo motilo:(, ko me je skoraj vsak hotel po trebuhu trepljat, sem se kar odmaknila in sem rekla, da mi to ni všeč:grrr:,na splošno ne prenesem, da nekdo "krši" moj "intimni" prostor:grrr:, ne prenesem, da kdo stoji preblizu mene, ali se po meni celo obeša, dobim kar kurjo polt,
počakaj, da rodiš, te bodo vsi spraševali, če se dojita, tudi ljudje, s katerimi si se mogoče 1x v življenju pozdravila na cesti :zmeden:, ne vem, ali pa sem samo jaz preveč občutljiva...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 8:53:34   
Anonimen
Jaz sem bila ena tistih nosečnič, ki sop polne energije in bi rade svoje srečo delile z vsemi. Tako se mi je fajn zdelo, če so pogledali ali pobožali trebušček in se veselili z mano in me še kaj vprašali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 8:57:59   
Anonimen
Ma punce saj verjamem, da vam ni všeč ampak nenajani tista soseda ti samo dobro hoče. Rada bi s tabo delila svoje izkušnje, ti dala voljo za porod (da bo hitro) in najbrž v spominih le za trenutek podoživela svojo nosečnost, ko poboža tvoj trebušček.

Brez veze se je razburjat. Če te tako moti potem naslednjič ko bo prišla in te bo pobožala pač reci da raje vidiš da ne, ker te tako koža na trebušču peče ali pa se kaj podobnega spomni. Tako boš ti zadovoljna, ona pa ne bo užaljena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 8:59:23   
NENAJANI
Ja alja sej sem jst tud vesela, če me kdo poboža, sam ne pa kr en!!!:zmeden:
Če me bo pa potem kdo vprašu, če dojim pa ne vem kaj bom rekla, verjetno bom ostala brez besed!!!! Mislim, to je pa že mal tu mač!!!!:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 9:09:40   
Anonimen
Ma ja, saj vem. Saj meni je šlo tudi na živce, če je v mestu mimo prišla kakšna neznana teta in kar začela silit vame. Ampak dobro, takim, ki jih vsaj malo poznaš to pač spregledaš. Za vsakega je čudež, da imaš v trebuščku malega človečka. Priznam, da sem pred nosečnostjo jaz tudi rada brez vprašanja pobožala kak trebušček, zdaj pa tega ne počnem več, ker nočem nekomu it na živce.

Ja, to z dojenjem je pa spet druga reč. Jaz npr. rada vprašam mamice, če dojijo, ker tudi sama dojim in upam, da ima vsaka to možnost. Če dojijo jih tako pohvalim, če pa ne morejo, pa jih potolažim. Ne vem, mogoče o tem drugače razmišljam ker še vedno sama dojim. Kako bo pa potem ko ne bom več? Pojma nimam. Vem p, da dokler sama nisem dojila tega nisem nikoli spraševala.

Kdo ve, mogoče boš tudi ti potem razmišljala drugače.

Vem pa, da si zdaj na te stvari najbrž še malo bolj občutljiva, ko greš res že proti koncu. Še malo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 9:21:35   
nelči
Ja, nekateri ljudje so res vsiljivi! Niti pomislijo ne, da bi mogoče kateri nosečnici lahko božanje trebuha šlo "rahlo" na živce. Ne govorim o domačih ljudeh - to me sploh ne moti, ampak npr. sodelavci-ke, sosedje ipd. Še sploh mi je šlo na živce, ko so mi božali trebuh, ko se še nosečnost sploh nič ni poznala!!!
Zgodilo pa se mi je že, da mi sodelavka kar majico dvigne (brez opozorila)in reče iiiiiii kaži trebušček, sledi pa "zakaj pa majice ne nosiš"?...svašta ....
Ne vem no .....Lahko bi vprašali ... ali te moti? ali smem? Nič težkega ali kompliciranega!

Pa lep dan še naprej :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 9:30:09   
Anonimen
joj nelči, pa to me najbolj skrbi...kaj šele bo, ko se bo poznalo...
Še eno vprašanje imam, že ko smo razpoložene za "šinfat"
Se vam zdi, da so najbolj "pametne" in največ nasvetov dobiš od tistih , ki niso (še) noseče ali tistih , ki so bile noseče pred 40 leti...Ma vem ja, da sem sitna , ma ne morem več...danes mi je ena stranka rekla, da sem pegasta (že 29 let sem pegasta) in da bom rodila punčko....In jaz njej, : Gospa, se ne bi raje posvetile....uffa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 9:37:37   
Anonimen
Jaz sem imela "najraje" :grrr: tete, ki so me vprašale če že vem kaj bo, pa sem rekla da bo punčka. Pa neeeeeee, hi, hi, motiš se, ne bo punčka, imaš tak in tak trebuh, tako in tako kožo, so se na UZ 2 x zmotili, boš vidla, kar meni verjemi. Ma da bi jim 2 okrog ušes primazala.

Še hujše so pa tiste, ki nosečnicam zelooo rade razlagajo kako je porod težek in bla bla bla. :grrr:

Evo, zdaj ste pa nardile še mene hudo! :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 9:37:48   
nelči
Ma ja, vsaka ženska rada pove svoje izkušnje glede poroda itn..... in se že začne ... ja veš, ko sem pa jaz rodila pa je bilo .....
Na zečetku mi je bilo še zanimivo poslušat .... sedaj pa, kaj naj rečem .... pač iz vljudnosti poslušam! Kaj pa naj?

Ma kaj hočemo. Verjetno bomo me čez nekaj let iste, pa se tega sploh zavedale ne bomo!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 10:13:29   
drejci
....zaenkrat se me poleg mojga lubija im moje mame, ob srečanju dotakneta oz. me po bušiju pobožata le dve prijatlci, ki pa sta mi tolk blizu:love:, da me to sploh ne moti,...pa saj v bistvu se ne dotikata mene, ampak na ta način pozdravita mojo pikico9nebesa:)
Zaenkrat tudi z raznimi vprašani okoli tega kako se počutim,...nimam enih problemov...

Pozdravček vsem in uživajte s svojimi bušiji:):)-
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 10:42:50   
špelin@
No, mojega trebuščka se upajo dotaknit le redki :)- :kuza: Moram pa priznati, da mi je zelo prijetno, kadar nekdo, ki mi je kot človek blizu, preko trebuščka poboža še mojo kepico 9nebesa Pravzaprav sem sama presenečena, kako mi to "paše" :nosecka:

Na kakšna pretirano intimna vprašanja pa še nisem naletela. Če me kdo vpraša, koliko sem se zredila, to z veseljem povem, ker se zavedam, da bo mogoče kakšni kolegici koristilo vedeti ;) Čeprav sem pridobila že 13 kil :)-

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 10:57:28   
mammy26
sama nimam preveč rada dotikanja mojega bušija, razen kadar to počne moj možek ali moja dva sončka. Drugače pa je res neprijetno.

Samo mojima bratoma stara sta 20 let, ki že vsa nestrpna čakata tretjega nečaka ali nečakinjo, rada potipata kako je to ko brca. A ponavadi kadar da kdo drug roko gor se seveda popolnoma umiri.

Vsi ki me poznajo vedo, da sem v obeh nosečnosti šla dosti gor in še več po porodu dol, tako da sedaj v tretji nosečnosti nimam veliko problemov s tem. Je pa res, da nekateri do mojega sedmega meseca sploh niso vedeli da sem noseča, ampak so pač rekli da sem se poredila.

Drugače pa uživam v svojem bušiju, a odkrito rečeno tako zelo že pogrešam svoje jeans hlače z nizkim pasom.... uf... kje je še to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 11:00:19   
KMALU
Jaz ze tako nikoli nisem maraal, da me tetke, babice in ne vem kdo boza in govori: Kako je luskana... Vedno sem zbezala ali pa rekla naj me pustijo na miru. :)-
Mislim, da bo tako tudi sedaj. Moj dragi se me bo lahko dotaknil, drugim pa ne bom pustila... Rekla bom lepo: Ni mi vsec, da se dotikate mojega trebuha, razen ce se pri tem lahko jaz dotikam vasega..:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   nosečnice- javno dobro
29.4.2005 11:14:18   
Anonimen
kmalu, to je dobra ideja...si zamisliš, da te nadležna soseda poboža in reče : Koliko pa si se ti zredila? In ti njo uščipneš v (špehast) trebuh ; Kaj pa vi ? :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?