|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 8:59:23   
Meggi
Zanima me, kaj vam v tem blaženem obdobju paše? Malo več cartanja pozornosti, prisluha čas ki si ga fant- mož vzame zate, te mal pomasira, naredi kaj namesto tebe,............

In ali je to resničnost. Ali vam kdaj spuša iz ventilov potrpežljivosti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 9:01:46   
Mina1
Meggi, ojla:

"Ali vam kdaj spuša iz ventilov potrpežljivosti?"

Kar naprej se mi je to dogajalo, baje da hormoni, ali pa me je premalo maisrčakl in tako:)-:)-:)-

pa-pa Mina1

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 9:02:20   
Mina1
:ups: oh, hotela sem napisati MASIRČKAL...

pa-pa Mina1

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 9:05:39   
Čiračara
Ufff, jaz se velikokrat razburjam zaradi kakšnih malenkosti tako, da sem potem jezna na cel svet:(. Potem se pa čez 15 minut spet smejim:ups:. Ja, kaj češ, včasih sem res nemogoča ampak imam potrpežljivega možeka, ki mi zelo veliko pomaga tudi pri gospodinjskih opravilih:)

Lep dan:sloncek:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 9:16:10   
babylove
meni bi recimo vse to pasalo, pa ni bilo nič iz tega :(. No ja, razen da je težke stvari nosil in na koncu z mano hodil po nakupe za gospodinjstvo, da nisem rabila nosit. O kakšni masaži pa :zmeden2:. Še čakam...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 9:32:06   
Pi@
Marty* prijavit se moraš, da jih lahko uporabljaš ;)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 9:32:46   
barbaw
midva se več cartava, kar pa se tiče uvidevnosti drugih ljudi, pa pozabu na to. Nobenega ne zanima, če težko stojiš ali pa kaj drugega. Saj ni čudno, da se eni kaj pi... če jim kdo ne pomaga, če so pa sami taki. Ena babura se je hotela v trgovini kar urinit pred mene, pa se bila 36t noseča, zdaj pa sem 39t, pa so ljudje še kar naprej nesramni. Za crknit. Edino družina ti bo stala ob strani. Će pa je slučajno tvoj dragi tak kot moj, mu pač moraš vse rečt. Ni mu težko naredit kaj zame, samo rečt je treba.

lp

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 9:48:11   
pika78
Tudi mojemu je treba za vse rečt - se ne spomni skoraj nič sam od sebe:zmeden:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 9:48:23   
*Marty*
no evo, spomnila sm se, še preden sem email poslala.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 10:01:03   
darjatimci
Prvi odstavek je za naju kar držal in moram še dodat,da je bil zelo potrpežljiv z mano,pa ne tolk zaradi moje muhavosti kot zaradi težavne nosečnosti,pa saj ga moram tud zdej pohvalit,ma sam eno napakco navsezadnje je sam moški:love::bravo:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 10:46:46   
piščanc
darjatimci :bravo: za zadnjo izjavo - saj so samo moški :)-

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 10:59:41   
darjatimci
:sloncek::love::sloncek:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 11:10:22   
Anonimen
Ma jaz mojega raje kar pošljem ven,delat...Je vsaj za kaj koristen.Če je z mano,se obnaša,kot da je ON noseč!:nosecka: Ga boli hrbet(bi mu morala masirati križ?),mu je slabo,bi jedel pa ne ve kaj,nonstop hodi na wc,težko leži,sedi...Skratka,kot da bo zdaj zdaj rodil.
Bomo videli,če se bo tudi po porodu obnašal kot "mamica",vstajal ponoči,jo hranil,previjal,jo cartal...:zmeden2:

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 11:21:08   
valentina.

Jaz sem pa mislila da bom bolj tečna, moj pravi da sploh nisem - vsaj ne bolj kot običajno :ups:. Imam pa zlatega fanta. Nosi vse namesto mene, zvečer mi skoraj vsak dan zmasira noge in nič ne teži, ker doma bolj malo naredim - glede na to da sem na bolniški, sem res prava lenoba. Se mi ne splača težit, potem me ne bi zvečer cartal, to pa mi zdaj full paše.

LP, valentina

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 11:23:02   
Rozalija
Moj je bil pa celo 1 nosečnost pravi srček. Obešal je cunje, mi nosil škafe okoli, pucal okna, skrbel zame na vsakem koraku..... luštno!!

Zdaj pa ne more, ker pač je mal poškodovan. Pa vlačim stvari gor pa dol, pa Lano prenašam.... on pa je ves nesrečen, da ne more pomagat.

Drgač je pa tud ponoč ustaju pa sploh prvih 14dni je bil tko fajn, da men druzga k na wc sploh ni blo treba. Kakšno podiranje kupčkov, vstajanje....

Aja MI4... baje moški dobijo nosečnostne simptome. Moj je tud prve 3m non stop na wcju sedel.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 12:07:58   
žlička
no Rozalija, tale tvoj zadnji stavek me je pa nasmeju:)-:)-:)- nosečniški simptomi pri moškemu......hm kaj pa vem, se pa dobro prebere;)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 12:08:31   
Anonimen
Oh,kakšne zlate može imate!!! :bravo:
No,sej moj sploh ni tako slab,kot je bilo videti.Malo ga nosečnost daje,hormončki mu nagajajo,pa še pomlad je...Če ne drugo mu za sex nikoli ne zmanjka moči.Meni se želja še kar veča in veča...:love::love::love:
Pa za tavečjo:miska: ful poskrbi,gresta rolat in vse to,kar jaz zdej ne.
Aja,pa trebušček mi vsak večer namaže in boža on se pogovarja z :roza:.

Ma punce,kje ste dobile te slikice,ki se prikažejo zraven vašega imena?

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 12:14:32   
Anonimen
Še to,o moških s simptomi nosečnosti: Kaj bo,če dobi popadke,ko bom jaz rojevala? Mu bom pomagala dihat,pa to...?
Ne bom jih več šimfala,sej brez njih ne bi bilo niti naših:duda::duda::duda:.
V reviji Nosečnica tako lepo piše: Če je jajčece LJUBEZEN, semenčica pa ZMAGOVALEC, je vaš bodoči novorojenček neizpodbitno ZMAGOVALEC LJUBEZNI!:love:

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
14.4.2005 14:15:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   nosečnica in mož-fant
14.4.2005 16:15:58   
smrka
moj fant je pa tudi priden - neupam se ga prevec hvalit da se nebi pokvaril. Mi posesa stanovanje, ciscenje kopalnice je njegova skrb, prinasa mi korencek, jabuka, je moj natakar :) res je zlat, samo za sex pa ni vec.. se tako boji da nebi malcka v glavo .... Ah dedc moj... ga mam pa rada.
:nosecka: 26t

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   nosečnica in mož-fant
17.4.2005 10:02:41   
Kinokija
Joj, to ima moj- NOSEČNIŠKE SIMPTOME! Zdej vem šele pravi izraz. Ko je men slabo, je njemu itak, njega tud napenjajo vetrovi, da križa ne omenjam.

Drgač je kar priden, naredi težja opravila, vendar ga moram prej na to opozorit. Ne vem, zgleda, da ne vidi (npr. zraven wc školjke je 3 ure stal poln škaf cunj, pa sem mu že po tretjem obisku wc-j rekla, zakaj ne vzame škafa, pa je prisegel, da ni videl nobenega škafa.......joj:)-

Kaj čmo, taki so.:love:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   nosečnica in mož-fant
18.4.2005 18:09:24   
miskahiska
moj lubi je tud ful priden (je pa res, kot je moja predhodnica omenila, ga je treba kr mal opomnit ;))...pere in obeša perilo, sesa stanovanje, kuha...kar se pa tiče masaže stopal, pa ni preveč učinkovit hehe (me 2 much žgečka lol).

Punce pridne bodite in čim bolj uživat!:sloncek:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?