Mona Liza
|
Živjo punce! Evo, pa ste dobile naraščaj - mene :D Ja, ste mi ble vse tok luštne, da sm rekla, da se morm včlant. Upam, da je ok, če sm odprla novo temo. Skratka, moja zgodba je sledeča... KT sem jemala cca. 7 let. Jesti sem jih začela zato, ker nisem dobila naravno M in so mi jo potem sprožili s KT. Sedaj sem jih 3 mesece nazaj nehala jemati in kot pričakovano M še do danes nisem dobila. Ko sem bila na pregledu pri G, je rekla, da je to za pričakovati. Me je ponovno naročila na pregled februarja, do takrat je pa rekla, naj bova čimbolj pridna. Sedaj delava z možem na dojenčku približno 1 mesec. Nekaj dni nazaj sem opazila, da so moja prsa postala bolj čvrsta, polna, kolobarji so bolj izraziti in tudi manjša žilica se je pojavila na obeh kolobarjih. Drugih znakov oz. sprememb ni, razen mogoče občasnega špikanja v jajčnikih. Test z BC mini sem delala 10 dni dni nazaj in je bil negativen Čez nekaj dni sem ponovno opravila test s FS. Zelo hitro se je obarvala prva črtica in nekaj minut zatem se je pojavila še zelo rahla, bleda, komaj vidna druga črtica. Kako je to možno? Ali je bolje, če imam še tako nizek nosečniški hormon, to delati zjutraj? Prsi imam še vedno polne, bolj čvrste, težje in povečane. Tudi kolobarji so večji. Danes sem pa delala test s testom, ki sem ga kupila v Muelerju (ena njihova znamka, narejeno v Nemčiji) in se kar ni in ni obarvala druga črtica. Zdej, ali se pojavi ta druga tako zaželjena črtica tam na pregibu oz. tam na lističu, kjer je manjši "hribček" in da me je mogoče to zavajalo?! Jutri sem rekla, da ponovim test s CB. Kar bo, pa bo... Morala sem se vam izpovedati, ker sploh ne vem, kaj naj si mislim. Test je bil +, potem -, nosečniški znaki pa ostajajo In še toliko huje, ker M ni in ni in potem sploh ne vem, pri čem sem...
|