|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniški pas
2.8.2007 22:08:34   
komarka
Ga je katera nosila? ozkega širokega?
Meni ga je namreč G svetovala, ker mi trebuh "dol tišči" in ker me boli v križu.

Zanimam me če ste ga nosile cel dan ali s preseldki in ce tudi med spanjem?

Eno brco sam za vasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniški pas
3.8.2007 7:50:18   
sasa78
JAZ SEM GA NOSILA SAMO ČEZ DAN. MENI JE ZELO POMAGAL SAJ JE BILA NOSEČNOST RIZIČNA  -  PA ŠE POSTELCO SEM IMELA Z MATERNICO ZLEPLENO - TO PA BOLI KOT user posted image  K MI JE MALI ŽE DOL PRITISKAL.
IMELA SEM OZKI PAS RAVNO ZA POD TREBUH. NABAVI SI GA NE BO TI ŽAL. MENI JE POMAGAL.

SEDAJ GA IMA PA MOJA PRIJATELJICA, KER FUL NIZKO NOSI. PRAVI DA JI TUD POMAGA.

LP

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2007 8:42:34   
DANVARI
Sem ga dobila od prijateljice, ker ji je zelo pomagal in moram rečt, da si ga dam gor, ko grem na kakšen daljši sprehod ali popoldne, ko je bil naporen dan in mi vse dol tišči, in mi res pomaga.
Je pa tisti od La Vie, širok približno 10cm.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2007 9:09:20   
Pikica pokica
Jaz imam prav tako tega od La vie - pribl. 10 cm širokega.
Mi ful pomaga, saj mi drugače zelo dol pritiska in tiši in z njim lahko vsaj hodim user posted image .
Nosim ga le za sprehode, za v trgovino... pri počivanju in sedenju pa ga ne uporabljam.

Če bi vedela, da je tako ok zadeva, bi si ga že prej nabavila. ( uporabljati sem ga začela v 30. tednu)

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2007 10:11:20   
barni
Kje vse pa se lahko dobi ta pas? Je to iz blaga, bombaza? Je elasticno?

Ali je res, ko ene pravijo, da se potem telo se bolj razvadi, ker ima "umetno" podporo in so zaradi tega misice se bolj ohlapne?
Ali je to priporocljivo ze tudi v 2. tretjini? Mene sicer se ne tisci dol, samo me zanima kako je s tem.

Hvala za vasa mnenja.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2007 10:46:44   
hillmagic
Trebuscki sploh nisem vedela da to obstajauser posted image . Sem v 30 tednu in cutim brce prav blazno spodaj in tudi sprehodi niso toliko udobni najbolj da si ga nabavim user posted image  Ker mi otrocek fuulll dol prtiska. Kako je z njim pa zvem bolj podrobno pri G v torek user posted image

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2007 11:06:45   
ježek
Kje v Mb se da to kupit?Trgovine La Vie ni več v Mb kolikor vem.

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nosečniški pas
3.8.2007 11:43:55   
karatina
Trgovina La Vie je v MB, in sicer na Šentpetrski 6, tel. 02/48 01 418.

http://www.lavie.si/doma_si.html

L.p.

(odgovor članu ježek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.8.2007 12:03:54   
komarka
Super, ful hvala za vase izkusnje. Men ga je posodila ena prjatlca in je res faj.
Se ga pa menda da dobit tud v Sanolaborju in v Simp's-u...

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.8.2007 13:17:26   
NADA79
A ta pas se nosi pod trebuščkom, a ne pritiska na otročka????user posted image

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.8.2007 7:15:50   
Pikica pokica
Pas se da dobiti tudi v BC in Arielu.
Nosi se pa pod trebuščkom - zadaj pride okoli križa in nato preko medeničnih kosti - tako da se spredaj zapre - z ježkom pod trebuščkom. Otroka nič ne stiska.
Meni ful pomaga, poznam pa tudi primere, ko jih je le oviral. Po moje čisto odvisno od tega, kako nosiš otroka oz. od lege postlice.

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.8.2007 12:00:52   
mala pikica
Punce, malo laično vprašanje, pa zato smo tukaj, ne user posted image

Zakaj pa se nosi? Če prav predvidevam, pomaga otroka "držati" bolj gor, torej, kadar mamica nizko nosi, ne?

Jaz sem v 19.tednu in sama opažam (kadar poslušam otroka z angelsoundom), da je otrok zelo nizko. Ginekolog je sicer rekel, da to ni nič takšnega, da se to lahko spremeni. Kaj mislite, da bi ga jaz tudi že morala imeti?

Hvala...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.8.2007 13:12:22   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Punce, malo laično vprašanje, pa zato smo tukaj, ne user posted image

Zakaj pa se nosi? Če prav predvidevam, pomaga otroka "držati" bolj gor, torej, kadar mamica nizko nosi, ne?

Jaz sem v 19.tednu in sama opažam (kadar poslušam otroka z angelsoundom), da je otrok zelo nizko. Ginekolog je sicer rekel, da to ni nič takšnega, da se to lahko spremeni. Kaj mislite, da bi ga jaz tudi že morala imeti?

Hvala...

Če otroka nizko nosiš in te nič ne tišči, potem ni potrebe. Nosečniški pas lajša bolečine oz. občutek tiščanja navzdol user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.8.2007 15:20:25   
klepetka
jaz sem noseča 19 t in me je začelo dol tiščat.A bi ga pol lahko tud jaz že imela ,čeprav mi je ena prijateljica rekla,da se ga pred 7 mesecem ne sme uporabljat?kdaj ste ga ve začele nosit?

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.8.2007 15:45:19   
glista
Nosečniški pas se nosi IZKLJUČNO po navodilih in priporočilih ginekologa, nikakor ne kar tako.

Nosi se ga pa šele po petem mesecu in ne prej.

Jaz sem ga nosila od 24 tedna pa do prihoda v porodno sobo, ker je bila posteljica prenizko in je grozil prezgodnji porod; nazadnje pa sem rodila na rok.

LP,
Pija.

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......