Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nosečniški-medenični pas 12.8.2005 9:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz sem ga nosila. Dobiš ga na recept, tako da ga nikar sama ne kupuj. Jaz sem ga nosila, ker mi je Ana tolk pritiskala navzdol in me je vse bolelo. Je bil pas pravo olajšanje!
|
|
|
|
nosečniški-medenični pas 12.8.2005 10:03:21
|
|
|
|
Anja
|
Jaz sem ga nosila vse do prejsnjega tedna. Je od La via in mi je koristil. Predlagala mi ga je dr. Bosiljeva, ko sem zaradi krvavitve pristala v 21 tednu v bolnisnici. Zdaj pa moram itak pocivat (bolj lezat) pa se pas mi je premajhen (sem pravi pujcek). Ce te zanima se mi javi na privat ;) Anja 30t + 2d
|
|
|
|
nosečniški-medenični pas 12.8.2005 10:22:00
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz pa razmišljam o tistem pasu, ko se ga nosi po porodu. Ima katera izkušnje z njim? A ga katera prodaja?
|
|
|
|
nosečniški-medenični pas 12.8.2005 11:10:13
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Lahko da se motim, samo jaz mislim, da medenični pas ne bo kaj prida pomagal razmaknjenim trebušnim mišicam. Uporablja se ga namreč kadar pride do razmika sramnih medeničnih kosti, kar pa res boli ko sam vrag. Pri diastazi recti (razmaknjenih trebušnih mišicah) pa nimaš kaj narediti. Razen biti zelo pozoren pri izvajanju trebušnjakov - delati samo prilagojene vaje. Lahko mi pišeš privat, če te še kaj zanima... LP, :pika:
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.