pat
|
js sem ravno včeraj mogla kupit hlače. in v ljubljani nisem našla nič pametnega. trebušča mam glih zuk, da me moje tiščijo, pa sem se odločla, da grem v h&m in podobno, kupit pač malo večje stvari. in sem bla ful razočarana. letos očitno niso moderne hlače, krila... na vrvico, atk da nism nč našla. in potem sva z :love: šla v popek.malo trgovinico na mestnem trgu.pa nimajo sicer nevem kakšne izbire, majo pa prijazno trgovko, tam ti vse hlače tudi skrajšajo, izbereš si model in potem si lahko zbereš tud barvo, pa ti jih zašijejo, če jih glih nimajo v trgovini in prideš čez nekaj dni. majo tud spodnje perilo, ki je sicer kr drago-okol 5000sit, vendar je ful kvalitetno. trenutno majo ful oblekic in krilc, tak da se splača, če rabite poletne oblačila. vse hlače imajo pas na gumico, tak da bojo hlače meni prav zdaj, ko nimam še nič trebuha, potem, ko pa si čist na koncu, so pa tako narete, da se psustijo pod treguh. za hlače sm dala 10 000sit, ampak z veseljem, ker jih bom imela čist do konca, pa še bla sim čist:(( , ker ni blo drugje nič...
|