|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniške oblačila
21.10.2008 20:53:41   
Anonimen
Nikjer ne najdem malih oglasov - a jih ni več?? kje pa vi kupujete nosečniška oblačila
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniške oblačila
21.10.2008 20:58:28   
Balonchy
Na RR-ju imaš male oglase za nosečniška oblačila TUKAJ

Jaz sem si ene hlače kupila v BC, ene v C&A in nekaj tunik v H&M...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2008 21:12:42   
Bethany
Jaz sem tudi večinoma kupovala v H&M in C&A, in sicer samo hlače sem vzela prav nosečniške, majčke pa sem iskala take bombažne raztegljive ali kot tunike, da bojo koristne tudi kasneje, pa tudi ceneje so ponavadi. Fajn raztegljive majčke s kratkimi in dolgimi rokavi ima H&M za maks 10 eur, pa tudi fajn dolge so, da pokrivajo vedno večji trebušček.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2008 21:12:52   
acitak
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Na RR-ju imaš male oglase za nosečniška oblačila TUKAJ

Jaz sem si ene hlače kupila v BC, ene v C&A in nekaj tunik v H&M...

js se pridruzujem Balonchy...s tem da sem tunike kupovala tudi v New Yorke-ju

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2008 21:14:21   
Anonimen
kje pa vi kupujete nosečniška oblačila

H&M in nekaj Mothercare, ko je se bil v Lj.
Sicer pa bolha.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2008 9:49:46   
simonakr
C&A in H&M v supernovi imata odd za nosečnice, drugač pa poloverčki in tunike, ki so pod prsmi stisnjeni in se razširijo nad trebuščkom - še dobro da so taki moderni ta čas ane? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2008 9:59:07   
Blueeyes
zanima me ali imajo v C&A in H&M samo športna oblačila, ali tudi elegantna.. rabila bi elegantne hlače za v službo.. sem bila v trgovini Kepica v BTC-ju, pa so cene nenormalno visoke

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2008 10:23:42   
Naja30
H&M, C&A. Veliko mi je prijateljica posodila. Aja, v La Vie sem kupila kopalke - totalno zgrešen nakup.

V H&M imajo tudi elegantna oblačila.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2008 10:37:28   
Blueeyes
hvala Naja30... počasi mi bo jeans premajhen, pa bo treba misliti na novo garderobo... kaj pa je s temi trgovinami k jih full reklamirajo ... buši, popek,... a je to za kej?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2008 11:41:26   
Anonimen
jst pa začuda še skorakj vse stare kavbojke dobim na rit, pa čist kul so miuser posted image samo zapet jih pa valjda ne morem...in sem zadnjič odkrila v mamini omari eno krasno stvaruser posted image user posted image nekakšen pas, ne sredini ful širok, proti koncema pa čedalje bolj ozek. to so včasih menda nosile čez obleke, so si povile čez pas, pa pol so luknje, da one ozke konce čez potegneš in zavežeš. in se stvar super meni obnese, k si lepo povijem pod trebuhom  in se ne vid da mam šlic odprtuser posted image tko, za idejo, verjetno se da narest kej takegauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.10.2008 11:46:57   
Blueeyes
sej jaz jeans tud še spravim na rit, samo zapet ga ne morem... user posted image   vsak dan komaj čakam da se spravim iz službene uniforme v trenirko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.10.2008 12:06:17   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

hvala Naja30... počasi mi bo jeans premajhen, pa bo treba misliti na novo garderobo... kaj pa je s temi trgovinami k jih full reklamirajo ... buši, popek,... a je to za kej?

Za kej je, samo je tud cena za kej. user posted image  Jaz v te trgovine ne hodim, ker mi je brezveze dat ful denarja za nekaj, kar čez par  mesecev ne bom več oblekla. Imaš v H&M zelo lepa oblačila za sprejemljive cene, pa v C&A tudi.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.10.2008 12:43:22   
Blueeyes
do zdej se še nisem ozirala za tem, tako da nisem niti opazila nosečniških trgovinic... zdaj ko pa vem, da sem noseča, p0a se mi zdi da je vsaka druga trgovina za otroke... glede na to, da jih tok reklamirajo, je najbrž res cena nekoliko višja.. se bom držala vaših nasvetov in obiskala H&M ter C&A v prvi priliki..user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.10.2008 13:23:27   
sunny24
Ojla.
Jst sem si naročila to zadevo  http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php   in je OK, ker lahko nosim tudi svoje hlače, krila. Daš mal daljš mojco čez in ni nič videt. Sem si pa tudi v HM nabavla ene nosečniške kavbojke.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.10.2008 14:14:34   
linči 312
tale zadeva pa sploh ni slaba. pa še tolk zlo drago se mi ne zdi.

a kaj veš, se da dobit tud v kaki trgovini al samo prek spleta? pa kolk znaša dobavni rok?

tnx že v naprej

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.10.2008 14:25:59   
sunny24
Kar preko neta naroči, plačaš po povzetju, dobiš 4 nastavke. Jst sem naročila na torek, v sredo sem že dobila. Imaš pa 2 nastavka na gumb, 2 pa na tisto zankico, ki je ponavadi na kakih bolj finih hlačah. Pa fajn je, ko lahko svoje hlače lepo nosiš, pa ne rabiš celega premoženja zapravit za nosečniške hlače. user posted image

(odgovor članu linči 312)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.10.2008 19:34:34   
buček
jest sem hlače in krila kupovala v Zari. imajo odelek za nosečnice

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.10.2008 7:18:30   
keira1977
no pa da povem še jaz svoje mnenje,

seveda v C&A in H&M dobiš zelo lepe stvari za nosečnice ampak za nosečnice po jusu. Vsi mislijo da se nosečnica zredi le v trebuh pa to ni res. Jaz sem že po naravi bolj močne postave, zdaj pa imam sploh težave za najdet lepa oblačila za nosečke. Še dobro da mi v službi ne težijo in sem si kupla v bistvu ene bombažne hlače in si zgoraj oblečem kako lepo srajčko in rutko čez da ne zgledam glih za na telovadbo. Uffa sem prav jezna.Pa sem komaj v 5.mesecu kaj me še čaka.

No se opravičujem če sem koga užalila navsezgodaj.

Lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.10.2008 14:34:53   
pena
Jaz pa sem kupila 2 elegantne hlače v trgovini za nosečnice Popek (LJ). Tam so tudi v osnovi večje številke kot sem noseila običajno konfekcijo. Hlače so super in se mi ne zdijo predrage (cca 60 €).

Tudi v trgovini Kepica (Hala A) sem nakupila nekaj stvari, ker imajo zelo lepe in kvalitetne. Tam mi je prav enaka konfekcijska št. kot pred nosečnostjo. Kupila sem 1 športne hlače in 1 iz jeansa ter nekaj jopc in tunik. Cene so s Popkom primerljive. Jopce so bile nekoliko dražje vendar je cena glede na material normalna in enaka običajnim trgovinam enake kakovosti ( volna, kašmir).

Sem pa zgodaj morala nabaviti nosečniške hlače (12. teden) , tako da se mi vseeno splača.

(odgovor članu keira1977)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.10.2008 11:37:44   
uska
Nosečniška oblačila imajo tudi v Emporiumu (Benetton in Promamon). Naj vas imena prehitro ne odvrnejo, saj so cene zmerne, oblačila pa kvalitetna. Bombažne hlače npr. so cc. EUR 45.
V prvi nosečnosti sem precej kupila v H&M. Če potrebuješ elegante stvari za službo potem H&M nekako ni najboljša izbira, imajo pa luštna oblačila za prosti čas. Nakupi v La Vie so bili žal zgrešeni. 
Uživajte v nosečnosti!user posted image

(odgovor članu pena)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.5.2010 9:33:59   
tjasaoasis
Da malo osvežim to temo. Trenutno sem v 18. tednu in ker sem bolj suhcene sorte sem že v intenzivnem iskanju nosečniških oblačil. Do sedaj se kupila samo ene elegantne črne hlače in ene poletne. Žal je v trgovinah za nosečnice bolj slaba izbira elegantnejših stvari (predvsem hlač) saj imajo običajno na voljo samo črne, če pa so že v drugi barvi je pa kroj na korenček oz "sulico". Ali je mogoče tukaj kakšna takšna iz LJ ali okolice, ki je v nosečnosti nosila številko 34 in bi želela prodati oblačila?

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?