|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniške kopalke
17.5.2012 16:49:36   
Anonimen
rok imam decembra, pa gremo čez en mesec na morje pa potem še enkrat v avgustu in prvi teden septembra..

a mislite da bi že rabila nosečniške kopalke?
pri meni žal ne pride v poštev da si jih dam pod trebuh k mam extra preveč kil in bi trebuh visel čez..tko da zaradi varnosti vseh okoli mene to odpadeuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniške kopalke
18.5.2012 7:16:59   
astrid1
Kdo ve, kakšen trebušček boš imela čez en mesec. Lahko, da ne bo nič večji. Preden greš na morje pač probaš stare kopalke. Če ti niso prav, kupiš nosečniške....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2012 7:54:16   
delfinček76
Jaz sem v 8 mesecu nosečnosti, pa bom jutri, ko gremo v toplice imela še stare kopalke. Res pa je, da so
dvodelne.
Nosečniške enodelne pa res raje kupi zadnji mesec, ko boš videla kako bo trebušček zrasel.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2012 20:04:21   
Anonimen
js se nism morju in soncu izpostavljala, ampak pomoje boljše če imaš 1delne, nevem no

(odgovor članu delfinček76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2013 10:36:18   
Anonimen
ne it na morje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2013 10:36:35   
Anonimen
predlagam enodelne

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2013 20:22:16   
petrcaaa
dvodelne oz. spodaj bikini, zgoraj brez :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2013 21:33:29   
Claudia13
Tudi jaz predlagam enodelne, pa ne rabijo biti nosečniške, jaz sem se do konca lahko stlačila v svoje običajne :)

(odgovor članu petrcaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2013 13:17:13   
SU
Jaz sem mela večkrat moje stare... pač sem spredaj pod trebuh dala (pa nimam mal kguser posted image )... ene sem pa tudi kupila nosečniške-enodelne... So pa take, da se itak raztegnejo v predelu trebuha (so take "gube" narejene)... kao: "one size fits all"... pa jih maš lahko na začetku in tudi potem, v 8. mesecu... Tko da... ne komplicirat... ene kupi, pa še stare uporabljaj pa bo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.7.2013 10:05:02   
mayci
Jaz sem imela do konca svoje običajne kopalke, imam dvodelne. Je pač trebušček štrlel ven, meni je to luškano. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.7.2013 14:09:38   
natali1
Se strinjam mayci, tudi jaz imam stare in so super. Pa še lepše zgledajo kot nosečniškeuser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.8.2013 16:42:50   
marelcaspelca
Punce, tole sem brala še predno sem se odpravljala na morje, ko me še ni zanimalo, nato pa sem malo pozabila....
Jaz sem šla kupit kar nove dvodelne kopalke, samo ne nosečniške. So bile namesto 36C sedaj 38E, ampak saj naslednje leto poleti bom najbrž upam še dojila in jih bom še rabila. Za drugi par kopalk sem pa uporabila ene stare, iz mojih "okroglejših" dni...
Pa še zdi se mi, da je dvodelne lažje obleči (in zamenjati na plaži pod brisačo), tako da zame osebno dvojna zmaga.

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?