|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniška oblačila
25.1.2011 6:54:46   
andrejaja
Pozdravljene.:)
Prosim vas za nasvete kje ste kupile nosečnišča oblačila. Sem v 9 tednu in počasi bi si kupila kakšne hlače, ker v službi večinoma časa presedim in si na navadnih hlačah kakor tudi na kavbojkah za že odpenjam pas in gumbe :o
Prihajam iz Zasavja - tu pri nas tko ni nič pametnega, mogoče katera ve za kakšno trgovino v Celju, no potem mi pa še ostane Ljubljana....

Hvala za vaše nasvete in odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniška oblačila
25.1.2011 7:33:41   
lananai
H&M ima ponudbo za nosečnice. Mislim, da tudi C&A.
V LJ imaš v Baby Centru par stvari od LaVie za nosečke (za druge kraje ne vem). Potem je trgovina Popek, Mothercare.

Z majicami ni tak problem, lahko kombiniraš s kakšnimi navadnimi malo širšimi + kakšno pleteno tuniko čez. Hlače pa nekatere prakticirajo kar legice, ker pravijo, da jih kavbojke preveč tiščijo v trebuh, če nizko nosijo. Jst sem si ene kavbojke kupila v H&M, ene pa sposodila. Majice sem imela kar svoje navadne + 2 nosečniški sem si kupila.

(odgovor članu andrejaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2011 7:42:45   
vesna_b
hlače h&m, c&a - drugje so precej dražje

majice isto, pa popek ima (preko neta ceneje, kot v trgovini)

drugače pa na mojalbum.si dobiš rabljeno, a kot novo od bivših nosečk (prodajajo)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2011 7:57:49   
butt3rfly
v celju imamo nosečniška oblačila samo pri h&m, pa še to ni bohve kakšne izbire. c&a je ukinil ponudbo nosečniških oblačil. sem ravno kakšn mesec nazaj tam preverila in jih res nimajo več. glede tega je v celju res katastrofa. majice lahko kupiš tud navadne (pač malo večje številke), hlače pa res rabiš nosečniške.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2011 8:38:13   
Anonimen
Do 5.m nisem rabila nič novega, od takrat naprej pa so prišle prav tudi pajkice in raztegljive majice in puloverji. Od hlač sem bila zadovoljna s HM, tam sem kupovala tudi spodnjice, ki so pakirane po 3 skupaj in udobne. Začuda pa so se poleti, ko je bil že ornk trebuh, bolje obnesle klasične raztegljive majice brez rokavov od HM, kot od tistih na nosečniškem oddelku pa še malenkost cenejše so bile.

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2011 10:05:12   
pokoyo
Hi!

Jaz sem junijka, zaenkrat sem si kupila podaljšek za hlače in okrasni pas za trebuh in s tem super furam in po moje bom še nekaj časa. Strošek pa je bil res majhen v primerjavi s cenami nosečniških oblačil, ki jih nosiš teh nekaj mesecev...

Aja, imm to http://www.da-da.si/node/22 in to http://www.da-da.si/node/14.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2011 10:08:09   
vesna_b
ne menjam udobja user posted image

sem pa drugače pri majčicahuser posted image

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2011 11:00:51   
pasijonka
Sem že pisala o tem, pa bom še enkrat:
Sem št. S in običajno nosim zelo telirane in oprijete zadeve, tako da me je že zelo kmalu začelo vse ovirati in vezati. Nekaj časa sem tudi sama premišljevala o pasu za razširitev hlač, ampak bi se zelo neprijetno počutila hodit okoli z odprto zadrgo, pa čeprav pod tuniko. Pa tudi slučajno mi ne bi bilo tako udobno kot v lepo raztegljivih nosečniških hlačah (pa še kakšen cm sem dobila tudi čez stegna in rito).

Sama sem kar nekaj investirala v oblačila za nosečke, vendar sem izbirala tako, da bom večino lahko ponosila tudi po tem (od nekaterih hlač se ne ločim več;-) Hlače so mi res zakon od La Vie! Imam ene elegantne, ene bolj športne in trenirkico, ki jo imam za razgibavanje ali celo spanje (ker si tudi s svojimi prejšnjimi pižamami nimam kaj pomagati). Super se nosijo, nikamor ne tiščijo, ne rabiš likat. Tudi nekaj njihovih majčk imam, ki so tudi zelo prijetne in lepe in bodo uporabne še za dojenje. Cene niso ravno po par evrov, se mi pa tudi ne zdijo nedosegljive, če pomislim, koliko mi odtehtajo. Pa velikokrat imajo kakšne akcije, ko naravnost poceni prideš skozi.

Nekaj stvari imam tudi iz Popka, bi verjetno več, če ne bi že pred tem precej nabavila. Predvsem so super udobne njihove pajkice. Pa zimski plašček, kar pa tebi verjetno ne pride v poštev. Pa eno krasno volneno oblekico in jopico sem ubodla v Kepici. Vse tri trgovine so cenovno nekje tam tam, v La Vie in Kepici ob prvem nakupu nad 100 € dobiš tudi njihovo kartico za stalnih -10%. Se ti pa po moje splača zdaj izkoristiti, dokler so še razprodaje. Aja, vse to je v LJ.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2011 22:30:30   
žab*ca
Sama sem ravno te tedne premostila s pajkicami in tunikami,ker pri 9ih tednih kupovati nosečniška oblačila še nima smisla,razen če imaš namen kupovati za kasnejše mesece šeenkrat.Glede na to da je zima,je to super zadeva,pajkice+tunika+škornji,ali pa debelejše žabe+ raztegljive  obleke/krila+škornje....
Pri 20ih tednih pa sem si kupila nekaj v H&m,nekaj v C&a na Rudniku v LJ. in s kombinacijo pajkic bom pregurala nosečnost in bila tudi lepo urejena.
Ostale trgovine se mi zdijo kr drage.

(odgovor članu pasijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.1.2011 7:24:22   
vesna_b
saj nosečniške hlače kupiš samo enkrat, in to običajno številko, ker se trebuhu prilagaja pas, raztegljiv user posted image

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2011 7:33:27   
andrejaja
Hvala za vaše nasvete....ja bom mal pogledla C&A in H&M, dvoje udobne hlače si pa tko nameravam kupiti v LAVIE ali popku user posted image

LP

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.1.2011 8:22:18   
Luns
Sama sem še najbolj kakovostne hlače kupila v Popku in pa h&m, hlače od lavi pa so razpadle v enem mesecu, prav tako jih ni kolegica pohvalila. Kolikor so drage niso tolk kakovostne. Iz popka so pa super vredne svojega denarja.

Neposredna povezava do sporočila: 12
26.1.2011 8:44:12   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaja

Hvala za vaše nasvete....ja bom mal pogledla C&A in H&M, dvoje udobne hlače si pa tko nameravam kupiti v LAVIE ali popku user posted image

LP

v popku boš dala vsaj še enkrat več, razen če ne trofiš kake akcije.
npr v prvi nosečnosti sem gledala tam trenirko, je bila sam spodnji del skoraj 40€, pa nič posebnega, sedaj sem jih prejšnji mesec gledala v H&M in C&A za 20€ in si ene hlače v C&A tudi kupila. takoooo paše :)
ker so mi vse navadne trenirke dol lezle, vezale...
jaz imam iz H&M še od prvič žametke in elegantne črne hlače, sedaj nove kavbojke, in iz C&A imam kavbojke (še od prvič), trenirko, majčke pa iz obeh trgovin in iz popka. sam popek poglej na netu.
http://www.popek.si/
pa še akcije majo - tudi v trgovinah user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
26.1.2011 14:59:56   
pasijonka
IZVIRNO SPOROČILO: Luns

Sama sem še najbolj kakovostne hlače kupila v Popku in pa h&m, hlače od lavi pa so razpadle v enem mesecu, prav tako jih ni kolegica pohvalila. Kolikor so drage niso tolk kakovostne. Iz popka so pa super vredne svojega denarja.

Skoraj ne morem verjetuser posted image  Kar se oblek tiče sem zelo zahtevna in za La vie lahko zaenkrat dam samo palce gor. Njihove hlače guram že nekaj mesecev, jih redno perem, zaenkrat so še čisto vse kot nove, brez ene mucke ali česa drugega.

Drugače je pa tako, da mora vsaka najti kaj ji odgovarja. Meni v Popku niti ene niso stale, v La Vie pa praktično vse, pa lepše so mi tudi (sploh elegantne / poslovne so špica). Cene so pa praktično identične.

(odgovor članu Luns)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

PROSTI ČAS
mamamajča

Kadar podnevi otrok spi, se samostojno igra, vi:

hitro preverim, kaj je novega na forumih, facebook-u (32%)

prižgem TV in se malo uležem (11%)

si skuham kavo, pregledam pošto, reklame (17%)

čistim, pospravljam, kuham, ni prostega časa! (39%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!