|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniška črta (linea negra)
10.3.2008 11:29:47   
čipka
živjo punce!!  Mene pa zanima kdaj (v katerem tednu) ste oz. niste dobile nos. črto na trebuščku..  ..sem v 17-em tednu in ni niti sledu o tej črtiuser posted image    ...pred 2 tedni mi je v nosečniškem koledarčku pisalo da se mi bo pojavila..    ...zdaj so me tudi prijateljice ustrašle z izjavo da res čudno in da so vse imele..  ...ali je res nujna ta črtica v nosečnosti?    v naprej hvala za odgovoreuser posted image   
avgustovka 08user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniška črta (linea negra)
10.3.2008 11:32:58   
Aurea
Pri meni se je začela nakazovati okoli popka nekje od 26 tedna naprej, zdaj pa je že dobro vidna in dolga.
Ni pa nujno, da jo boš dobila, nekatere je ne.

LP!

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2008 11:34:59   
jagoda80
Ne sekiraj se. To je samo pigment. Pa jaz sem imela ful temen popek. Ne vem, kdaj se mi je ta črta pojavila, vem pa da še kakšna 2 meseca po porodu ni izginila - ni bilo preveč lepo za pogledat. So me kolegice spraševale, če sem bila tam prerezana user posted image  - ja, čez cel trebuh.

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2008 11:43:01   
Anonimen
čipka
nič se ne sekirat, pri tej črti je tako, da jo ene dobijo druge pa spet ne. Jaz sem svojo G vprašala, (ker sem jo že v 6 tednu dobila) in izpadla kot ena budala, skratka vprašala sem jo: da sem pač na forumu prebrala, da tiste ki imamo črto nosimo fante, druge pa punčke, in  moja G se je od srca nasmejalauser posted image user posted image user posted image .

No naj povem, da je mi je tudi rekla, da črta nima nikakršne veze ne s spolom, ne z ničemer odvisno je samo od pigmenta kože, jaz sem fuul svetlopolta zaradi tega se mi toliko pozna.

Sem pa zdaj v 29. tednu in jo imam po celem trebuhu user posted image user posted image , aja pa punčko bova dobila.

Tako, da ti samo uživaj vse je OKuser posted image

(odgovor članu jagoda80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2008 11:47:23   
Soncnica Sandra ***
živjo!

jaz pa imam dopolnjenih 32.tednov pa se mi komaj opazi ta črta, pa še to samo od popka navzdol, zato se nikar preveč ne sekiraj in uživaj srečka nosečka user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2008 11:58:48   
čipka
uf punce, sem si kar malo oddahnila z vašimi odgovoriuser posted image user posted image user posted image    to je moja 1.-a user posted image   in saj veste..   ..zanima me vse, če pa kaj ni tko kot mora biti, smo pa vse paničneuser posted image   hvala boguuser posted image user posted image samo da ni kaj hudga!!   avgustovka 08user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2008 12:01:27   
čipka
aja, pa vprašala bi še-če smo že na tem, kdaj ste občutile 1-e brce vašegauser posted image ?  komaj čakam da začutim 1-o brcikouser posted image user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2008 12:02:11   
lindy
Jest sem v 22 tednu pa je tud še nimam, ene jo dobijo ene pa ne!user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2008 12:03:12   
lindy
Ja no, jest sem v 22 tednu pa čutim še čist mal, je nežna tale moja pupika!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2008 12:03:51   
pikica_30
Kdaj po koncu nosečnosti pa ta črta izgine?

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 12:28:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2008 12:46:20   
simdar
Jaz sem v 26. tednu pa se mi še nimam.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.3.2008 13:29:07   
Netopirčy81
Jest je nisem imela, sem pa namesto tega "fasala" strijeuser posted image .

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.3.2008 13:36:18   
Soncnica Sandra ***
Čipka:jaz ne vem točno kdaj sem čutila prve brcike, mislim, da je bilo okoli 21 do 22tedna, sem pa udi že sama tam okoli 20tedna spraševala (nosečka nevednica pač user posted image ) kdaj naj bi jih začutili.
Boš videla, saj bojo kamlu, bo potem tak fajn občutek

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu simdar)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.3.2008 14:27:08   
*Snežinka*
čipka,
jaz sem v 25. tednu in nimam še nič črte. Bog ve, mogoče je sploh ne bom imela ali pa kot pravijo, da jo lahko dobiš tudi kasneje.

Brcike oz. rahlo premikanje otroka sem začutila že v 17. tednu.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.3.2008 14:36:44   
2suzika7
Ojla!
V prvi nosečnosti se je tudi meni poznala kar lepa temna črta. Zdaj sem v 30. t. pa ni ne duha ne sluha o njej.
Brcike- v prvo okoli 18. tedna, zdaj pa v 16.. Odvisno. Tudi to je , da jih ti lahko že čutiš, pa ker nisi prepričana in ne veš, lahko mine nekaj časa da se ti posveti; to je to. 
Uživajte!!!

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.3.2008 15:35:44   
kristinaj
bolj proti koncu nosečnosti je meni nastala in to čez cel trebuh...... navpično dol...

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.3.2008 16:57:04   
kekec in mojca
V 1. nosečnosti sem jo imela, sedaj, drugič je pa nimam.

In če te še zanima za spol, prvič sem res imela fantka... Zdaj pa še ne vem, kaj nosim.
Meni so pa te vraže o spolu luštne...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.3.2008 17:38:23   
Naty*
Js sm tud prvič noseča, v 32. tednu pa vsakič, ko se pogledam v ogledalo upam, da ne bom dobila črte user posted image . Ma ne, sej če nastane, nastane, bo tud izginla, ampak ni nujno da jo imaš. Js je zaenkrat nimam pa bomo mel fantkauser posted image .

Brcike sem pa začela čutit nekak v 17. tednu, pa tud tu kot vidiš ni pravila. Ene čutjo šele v 24.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.3.2008 21:52:50   
MALINČICA
Joj, ne sekiraj se za take malenkosti. No, saj vem da sem sama bila ista glede takih malenkosti. Mene je npr. bilo ful strah, da se mi bo popek ven obrniluser posted image
No, jaz sem imela lineo negro, pa mislim da sem jo kar hitro dobila, v bistvu pa jo imam še zdaj, ko sem že 16. mesecev po porodu, to mi je še bolj čudno... Menim pa, da nima nobene funkcije, je pač pigmentirana koža.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?