|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noseča sem
2.12.2008 10:56:26   
anja31

Drage punce....

po 4,5 letih sem včeraj izvedela, da sem noseča in da sem zanosila naravno....??Čakala sem na M, da grem lahko na IVF v decembru in sem imela cel teden samo rjav izcedek....zamujala mi je 17 dni...pa sem test naredila in je bil veelik plus....pol pa akcija in pregled k ginekelogu in je že utrip , 6 teden že teče....

Ne morem verjet....Naravno zanosila z močnim PCO, s pregrado, z visokim prolaktinom...itd....Vsem želim enako, sicer še nisem dojela.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noseča sem
2.12.2008 10:58:28   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: anja31

Drage punce....

po 4,5 letih sem včeraj izvedela, da sem noseča in da sem zanosila naravno....??Čakala sem na M, da grem lahko na IVF v decembru in sem imela cel teden samo rjav izcedek....zamujala mi je 17 dni...pa sem test naredila in je bil veelik plus....pol pa akcija in pregled k ginekelogu in je že utrip , 6 teden že teče....

Ne morem verjet....Naravno zanosila z močnim PCO, s pregrado, z visokim prolaktinom...itd....Vsem želim enako, sicer še nisem dojela.....

iskrene čestitke draga anja31!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Uživaj in zdravo nosečnost ti želim....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2008 10:59:01   
boob
čestitke user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  

želim ti čim lepšo user posted image

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2008 10:59:10   
bayb77
Iskrene čestitke, bravo puncauser posted image user posted image user posted image  čudeži se dogajajo, samo upanje je treba imeti!!!

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2008 10:59:10   
miska73
Men so se spet učke orosile.
Lubika, iz srca ti čestitam.
Jst sem se pa že spraševala kako je s tvojim postopkom, ko se nam nisi nič javila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2008 11:00:41   
Sulfinija
Anja31,še tukaj punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Želim ti mirno in pa predvsem zdravo user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2008 11:01:51   
lukec
Čestitke iz srca. Zdej se pa pusti razvajati in uživaj nosečnost ter se veseli otročka, ki prihaja.
user posted image

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2008 11:04:31   
abi
user posted image  user posted image  user posted image      BRAVO     user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  lepo nosečnost želim  user posted image

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2008 11:08:30   
mama_milchy
čestitke in uživaj v nosečnosti user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2008 11:08:33   
muki1
Čestitam user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2008 11:08:37   
talika81
čestitke ... user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

po 4,5 letih pa verjamem, da je veselje neskončno ... jupi ... user posted image   user posted image   user posted image

lepo in mirno user posted image  ti želim ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2008 11:12:57   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ČESTITKE!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.12.2008 11:15:48   
gigi1
Čestitam user posted image  user posted image  user posted image . Temu jaz pravim zmaga user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.12.2008 11:15:51   
lenna
Anjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

6 teden že teče-user posted image prav tako kot pri meni, pa tudi še nisem dojela da je res

Želim nama in vsem ostallim  zdravo in lepo nosečnost

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.12.2008 11:20:34   
Žaži
Iskrene čestitkeuser posted image user posted image

Jaz sem tudi po podobni kalvariji pred dvema letoma naravno zanosila, torej je še za vse upanjeuser posted image

Lepo nosečnost želim in zdravegauser posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.12.2008 11:22:13   
peugeot
anja, to je res nekaj, za kar je potrebno čestitati - verjamem, da je veselje neizmerno, a ko dojameš, bo še večje - in naj le to nikoli ne mine.

Vso srečouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.12.2008 11:30:57   
anci banci
iskrene čestitke in bravo s tem si vlila veliko upanja dekletom, ki imajo podobne težave

(odgovor članu peugeot)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.12.2008 11:43:30   
cukr07
Čestitke tudi z moje strani. user posted image

Želim ti čim lepšo nosečnost, uživaj v njej kolikor se le da in se seveda pusti razvajati.user posted image

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.12.2008 12:11:03   
eva Ana
Anja iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da bom tudi jaz enkrat tako srečna.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.12.2008 12:15:58   
S*
user posted image   user posted image   user posted image  Iskrene čestitke! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.12.2008 12:22:16   
Netopirčy81
O, to je pa res čudovita novica!!!user posted image  Želim ti prijetno in lepo user posted image  user posted image user posted image user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
2.12.2008 12:43:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netopirčy81)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
2.12.2008 12:49:45   
alda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prijetno in brezskrbno nosečnost ti iz srca želim !!!!!!!!!!!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.12.2008 13:05:12   
metuLJchy
Iskrene čestitke, vsaka novička o novem user posted image  je zelo lepa, ko pa preberem da je uspelo kakšni dolgoletni borki pa še toliko lepša! Čimlepšo nosečnost ti želim in zdravega user posted image !

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.12.2008 13:14:18   
tassi1
user posted image user posted image user posted image   full sem vesela zate  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?