|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noseča ali ne??
10.8.2006 15:19:22   
biser
Lep pozdrav vsem!

Imam eno vprašanje. Sicer je sigurno že 100x bilo napisano in še približno tolikrat bo, ampak vseeno morem vprašat,ker mi ne da mira.
S fantom sva bila pred kratkim na morju in sva imela nezaščitene spolne odnose, ker si želiva še enega otroka. Takrat bi tudi naj imela ovulacijo, glede na izračune.
Menstruacijo bi naj dobila nekje na koncu naslednjega tedna (18.8), ampak že nekaj dni imam zelo občutljive bradavičke, ki postanejo vzburjene že ob majhnem dotiku, pa od časa in časa mi postane ful slabo tako da ko npr. odprem hladilnik bi ob vonju na hrano lahk kr bruhala. Občasno pa čutim tudi bolečino v predelu jajčnikovuser posted image  Ali mislite, da bi lahko bila noseča?? Sicer si otroka oba s fantom želiva, ampak user posted image  sva čisto brez obveznosti kar bo pa bo.  Kdaj bi potem lahko delala test, da bi vedela ali sem user posted image user posted image  ali ne,glede na to da dobim user posted image  šele v petek?

Hvala!!
                biser

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noseča ali ne??
10.8.2006 15:38:04   
lana38
Test lahko narediš 2-3 pred pričakovano user posted image , ne bo pa 100% rezultat, če bo -, ker bo lahko še premalo hormona. Zato raje počakaj, da ti user posted image  izostane par dni.
LP

lana38

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2006 15:38:42   
Anonimen
Lahko,da je samo psiha,saj veš,če si nekdo zelo želi otročka,potem se tudi "pravi" znaki pokažejo.
Sicer lahko narediš test pred  M ,ampak ti ne priporočam.Rajši počakaj do dneva oz. še nekaj dni ko bi mogla prit in naredi test z baby checkom.
Sicer pa ne gledat na izračune.
Če si želita otročka,ga delajta na vsake 2 dni,saj semenčica preživijo v telesu od 3-5 dni
kakorkoli se boš odločila,torej če boš naredila test prej  nam se javi.
Upam,pa da bo velik plusek user posted image

(odgovor članu biser)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2006 16:01:19   
petraz
Test lahko sicer narediš tudi do 10 dni pred pričakovano M, vendar pa sem jaz vedno počakala, vsaj do dneva ko bi morala dobiti M.... Počakaj še par dni, saj vem da že komaj čakaš, pa vendar poskušaj zdržati... user posted image

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2006 16:15:10   
Beti S
biser
Imamo zelo podobno situacijo!
Tudi midva delava na drugemuser posted image  . user posted image naj bi dobila 19.8. Predvsem zvečer mi vsake toliko časa naredi slabo, nisem pa bruhala. V spodnjem delu trebuha me zbada, imam občutljive bradavičke.
Tudi meni ne da miru, najraje bi naredila testuser posted image
Upam da kmalu zagledavi user posted image  user posted image  ter da se dobimo med user posted image  med aprilkami.

Lp Beti

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2006 17:50:08   
mojcapr
Jaz sem delala test 2 dni potem, ko bi morala dobit menstruacijo in je bil negativen. Potem pa menstruacije še  vedno ni bilo in sem šla k ginekologinji, kjer mi je ona opravila test in user posted image juhuje, spet je tu - številka 3.
Malo počakaj, da boš imela dovolj hormona v urinu, da ne boš brezveze opravljala testa in bila povrhu še slabe volje.
Držim pesti, da bouser posted image aliuser posted image .

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2006 20:44:27   
x_srečka_x
Jaz sem delala test pred  user posted image  vendar je pokazal negativno, ko pa je user posted image  zamujala in sem delala test je pokazal user posted image . Bolje da počakaš da bo user posted image  zamujala.
Držim pesti da ugledata user posted image user posted image

LP

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.8.2006 21:00:59   
Bonnie_RR
Lahko, da si, ali pa tudi ne.

Poskušaj čim manj o tem razmišljat (skoraj nemogoče, kajne), ker psiha res zelo vpliva na to. Včasih lahko močna želja ustvari videz nekih nosečniških znakov, v resnici pa sploh ne gre za to.

Po drugi strani pa je tud možno, da si noseča in da imaš znake, ki kažejo nosečnost.

Preostane ti samo, da počakaš vsaj do dneva pričakovane menstruacije, čeprav je veliko bolje potrpeti še kakšen dan, dva in dobiti bolj relevante rezultate.

Držim pesti, da se ti želja uresniči!user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2006 21:05:02   
lin
Prijateljici je menst. zamujala dober teden in je naredila test kateri je bil negativem a tete od nikoder ko je test ponovila čez 10 dni je bil pozitiven.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......