Hanna M.
|
drage moje, ravnokar sem nazaj iz pregleda. Noseča sem 8 tednov in 3 dni (po izračunih gin. in zadnjega prvega dneva menstruacije). To je moja druga nosečnost, sicer malo nepričakovana, vendar sva oba vesela. Zamenjala sem ginek., ker je moja prva vrnila koncesilo. Moram reči, da sem kar razočarana nad to novo. Nobene energije, nobenega vprašanja kako se počutim, itd,... ves čas je ponavljala samo, da bom v času poroda stara 37 let in katere preglede mi priporoča. Tolikokrat mi je to ponovila, da me je res znervirala. Odločila sem se za nuhalno, (imela sem jo tudi pri prvi nosečnosti), ki je menda kljub mojim letom samoplačniška, in če bo kaj narobe potem še za hormonsko preiskavo. Stara sem 36 let, zdrava, prva nosečnost je potekala bp, porod bp, tudi zdaj se dobro počutim. Zanima me, če so pri vas tudi tako komplicirali zaradi let, kaj sem res že tako stara za drugega otroka, in katere preiskave so pri mojih letih brezplačne, oz. samoplačniške? Po opravljenem pregledu naj bi bilo vse o.k., plod je velik 22,5 mm, izvidi krvi, urina in bris materničnega vratu pa bodo v kratkem. Povejte mi vaša mnenja, izkušnje prosim. lep dan vsem, Aja