|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noseča, da ali ne?
11.4.2007 18:57:22   
Anonimen
Ali je kateri od Vas zamujala user posted image  in ni imela nobenih znakov, ki so običajni pred user posted image . Po ovoluciji sem imela močne krče v jajčnikih, bolečine v križu, ki pa so nehali. Pred kakim tednom sem imela občutljive bradavice, ampak sedaj pa mi že 2 dni zamuja user posted image , nimam pa nobenih težav, ki sem jih imela običajno pred user posted image . Morda poveste zakaj? Je možno, da sem noseča?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noseča, da ali ne?
11.4.2007 19:05:45   
t*e*j*k*a
Ojla!!

Tudi jaz imam podobne probleme in sicer po ovulaciji sem imela močne krče in tudi bradavičke me bolijo. Sicer user posted image pričakuejm ( oz je neuser posted image ) 20.4., tako da sem na trdnih in upam da je ratalo.
Jemala sem klomifen tako da je bila to še dodatna možnost da sem verjetno zanosila-upam vsaj ampak je še prekmalu za sklepe.

Bomo videli kaj bo drugi teden.

NAredi test pa boš videla kako in kaj!!!!

Čist možno je da si user posted image !!!
Sporoči ko boš vedela!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2007 19:11:31   
Anonimen
Tejka želim ti, da čimprej zagledaš tisti 2 user posted image . Ampak moram rečt, da se krasno počutim, sploh me nič ne boli, tak, da ne vem al bo user posted image  al user posted image . Mogoče sem že mal živčna, ker user posted image  še ni.To se mi še ni zgodilo, da me nebi nič bolelo pred user posted image . Pa ne da bi bila kaka psiha. Pač čakava s partnerjem, kdaj bom noseča pač bom, nimava pa v glavi tega, da moram zanosit. Pa naenkrat sem začutila ful veliko željo, da bi bila mama. No edino kar opažam je, da sem napihnjena kot balon. Sedaj bom počakala do petka, če je ne bo, pa bom naredila test.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2007 19:56:17   
Anonimen
Niti enega samega, samcatega nosečniškega znakauser posted image  Razen morda malo občutljive bradavice.

In včeraj sem zagledala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2007 19:58:33   
Anonimen
Raho čestitke želim ti lepo in zdravo nosečnost! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2007 15:55:37   
PATRICIJA_22
RAHO... čestitke...

Po kolikem času od zaostanka user posted image  si delala test in katerega?

Čestitke še enkrat...user posted image user posted image user posted image  Upam da se ti kmalu pridružim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2007 21:29:25   
Anonimen
Delala sem First sign (dobiš ga v DM, mislim, da je 3€ in še nekaj centov), 4 dni po izostanku. Sam ne, da se boste smejale, ker je nadaljevanje res smešno. Torej, naredila sem test in me je mali nekaj klical, da bi skrila, da sem ga delala (v stilu, saj tako ali tako ni nič), sem ga dala v omaro in odšla k malemu, na test pa pozabilauser posted image

Ko sem čez eno uro odprla omaro, sem tam zagledala test in na njem dve črtici, drugo sicer zelo rahlo. Potem pa me je do torka "žrlo", če je kaj ali ni (vsi vemo, da je test relevanten samo prvih 10 minut). V torek sem šla potem v lekarno kupit CB in naredila še en test. Tam se mi je pojavil kar močan plus, ki je po 3 urah izginiluser posted image .

No, potem sem kupila v DM še en test First sign, ki mi je danes zjutraj pokazal dve močniuser posted image .

Nosečnostnega znaka pa še vedno nobenegauser posted image , no mogoče sem le malo bolj napihnjena.

In sedaj poslušajte to: Povedala nisva še nikomur (niti mu do 1. pregleda ne bova, ker ne nameravam spet vsem razlagati, da moram na abrazijo, ker plodu ne utripa srček), danes pa mi moja čistilka reče: Ti, a si ti noseča? Nekam čudna si miuser posted image

(odgovor članu PATRICIJA_22)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2007 9:13:39   
t*e*j*k*a
Raho čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mogoče se ti pa že na zuni vidi da si noseča ko kar žarišuser posted image .

No moji znaki so izginili, vsaj bolečine v trebuhu, imam pa še vedno občutljive bradavičke in še vedno upam, da je to to!!!!

Čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.4.2007 9:42:18   
biba26
Raho čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.4.2007 10:14:09   
Sulfinija
Raho še lepe čestitke od mene.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.4.2007 13:35:51   
Anonimen
Hvala vsem.

Ampak pustimo času čas... Upam, da bo tokrat vse OK.

Mojca9000 - 5.5. imamo veliki Prekmurski RR piknik. Lepo bi bilo, da prideš.user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.4.2007 22:46:29   
jadrnica
user posted image user posted image user posted image raho, čestitek tudi od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?