|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in virus
15.12.2007 15:59:52   
maja&m
Tudi jaz sem se nalezla sinovega virusa. V četrtek in petek zgodaj zjutraj sem fulll bruhala,dobila še drisko,ki pa ni tako huda. Problem je bolj v tem,da sem petek večino prespala in ne morem reči da sem pikico čutila normalno.Danes je sobota,moje počutje je sicer dosti boljše,le da se mi ful spi, ne morem biti dolgo na nogah-bi kar ležala,pa tudi pikica ne razgraja kot ponavadi. Zdaj pa ne vem, kdaj se iti pokazat-ko ne čutiš nobene brce ali ji ne prešteješ 10? A sem razumljivo vprašala? Sem pa v 35 tednu. Kaj svetujete,naj grem ali naj še počakam?

Maja

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 15.12.2007 20:37:25 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nasvet prosim
15.12.2007 16:10:40   
t*e*j*k*a
Če ne prešteješ 10 gibov se je nujno treba it pokazat!!!

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2007 16:12:14   
Mbee
jst osebno bi bila že zdavnaj pri dežurnem zdravniku ker sem sama velik panik. je pa res, da te nič ne stane če pokličeš pa se greš pokazat boš vsaj mirno spala lahko ponoči.

držim pesti d bo vse uredu!!!!!

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2007 16:16:44   
BrankaO.
Tudi jaz v 35 tednu!user posted image Mislim da je res NUJN da se greš pokazat takoj!Dežurnemu!!!Bolje preventiva!!Jaz da ne bi čutila bi šla takoj sploh ker pri meni brca kot noro!Čimprej najbolje takoj!

18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja
17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja
20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca----
ati blažen med ženami :))

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2007 16:18:46   
BrankaO.
TEJKA UPAM DA MI ŠE NISI UŠLA!ENKRAT SEM TE NA FORUMU SPRAŠEVALA PA SI ŽE UŠLAuser posted image SI PRAV IZ KONJIC???SPRAŠUJEM KER SEM TUDI JAZ DRUGAČE OD TAM!!!PRESELJENA V GROSUPLJE PRED KRATKIM!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2007 16:21:17   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: BrankaO.

TEJKA UPAM DA MI ŠE NISI UŠLA!ENKRAT SEM TE NA FORUMU SPRAŠEVALA PA SI ŽE UŠLAuser posted image SI PRAV IZ KONJIC???SPRAŠUJEM KER SEM TUDI JAZ DRUGAČE OD TAM!!!PRESELJENA V GROSUPLJE PRED KRATKIM!

Pošlji ji ZS, pa ga bo bolj verjetno prebrala.

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2007 16:22:49   
BrankaO.
Ma vidiš to pa pozabila!Hvala!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2007 19:44:28   
maja&m
Punce hvala za nasvete. Vam pa moram povedat,da izgleda,da se je pupika "ustrasila" iti v bolnico, ker se ji je že kmalu po objavi sporočila začelokolcati. Potem pa je začela brcati kot ponavadi in sedaj je tudi aktivna. Me je pa že ful skrbelo.
Moram reči,da so bile brcike prej že precej boleče in sem sedaj prav vesela,ko me spet tako brcne,da kar "zvezde" vidim.user posted image
Samo da je spet po starem.

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?