|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in smrt
16.11.2008 17:22:20   
Anonimen
imam eno vprašanje za vas oz. nasvete.

sem v 25 t user posted image  in mi je pred kratkim oz 14 dni nazaj umrl oče, in sploh ne morem priti k sebi, ne vem kak naj to prebrodim da ne bi škodvala mojemu user posted image . sedaj se mi je pa sanjal da je umrl še moj user posted image . Sem se v joku zbudila in pol sem koj gledala če je še pr men ker se mi je to tko žvo sanjal.
Ne vem a je to posledica ker mi je umrl oče al ne vem kaj čist sem na robu z živci.
ne vem kak mi bo ratal to prebrodit.

hvala vam k ste brale
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in smrt
16.11.2008 17:47:00   
Miška2006
Najprej sožalje!

Verjamem, da ti je izredno hudo izgubiti najbližjega. Verjamem tudi, da je s tem nastalo en kup strahov in bojazni, vendar moraš biti močna in misliti pozitivno. Seveda je tu šok, ki ga doživljaš, seveda to čuti tudi user posted image , vendar tvoja reakcija je čisto normalna.

Verjamem, da ta žalost bo v tebi še kar nekaj časa, ampak je treba narediti vse, da boš čimbolj mirna in sproščena.

Daj času čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2008 17:52:51   
matejchy
moje sožalje.
vem kak je hudo ko izgubiš očeta js sem bila stara 18 let ko sm ga izgubila, najhujše je bilo to ko sm ga našla mrtvega, ne vem kaj ti naj svetujem, bolečina bo minila, spomini ti bojo ostali za vedno.
meni so ob strani stali vsi ostali sorodniki, prijatelji, znanci... upam da bojo tudi tebi stali ob strani in te spodbujali da ne obupaš, pomisli na svojega malčka, ki ga pričakuješ in da ga bo tvoj očka čuval iz nebes.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2008 17:56:18   
tosja
Iskreno sožalje user posted image

Tvoje sanje so povezane z izgubo. Žalost je v tebi in tvoji podzavesti. Poskusi biti čimbolj pozitivna,čeprav je težko. Imam tudi sama podobno izkušnjo. Najdi pozitivne stvari, lepe trenutke, ki si jih doživela z očetom. Veseli se rojstva in  user posted image . Tudi tvoj oče bi  se veselil s teboj in s pozitivnimi mislimi dočakaj ta čudovitek dogodek.
Tudi očka se bo veselil s teboj in bo bdel nad vami kot user posted image

Tako sem jaz sprejela izgubo obeh staršev in vem, da imamo najboljša user posted image user posted image , ki nas čuvata in se veselita z nami.
Bodi močna! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2008 18:07:24   
Anonimen
vem da morm bit močna pa poskušat gledat čim bolj pozitivno sam mi ne rata zmerej, sej domači mi ful stojijo ob strani in moj dragi tud. Dobr je tud da imava hčerkico ki je sedaj stara 13 mes in mi ta ful čas zapolni sam pa še zmer pridejo trenutki ko me ful pobere.

hvala vam vsem za nasvete

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2008 18:11:16   
Anonimen
Anonimna,moje sozalje ob izgubi oceta.
Vem ,da ti je tezko,hudo je,ker si tudi noseca,in ob bolecini za ocetom prestajas se strah za se nerojenega otroka.Vendar lahko gledas tudi iz te plati,da ti bo ta otrocicek dal moc ,da se bos lazje spopadala ob boleci izgubi.
Kako pozabiti oz.sprijazniti:seveda oceta ne bos nikoli pozabila,vedno ti bo ostal v srcu,toda scasoma bo vedno manj bolece.Moras dojeti,da je odsel in se nikoli vec ne vrne.Ce si verna,vedi,da bo vedno nekdo nad teboj,ki te bo cuval,tebe in tvojega otrocka.

Sanje so primerne situaciji in ne pomenijo nic,vsaj slabega ne,tako da ne skrbi.

Bodi mocna in vse dobro ti zelimuser posted image .

(odgovor članu matejchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2008 19:56:35   
PetraSkok
velik čustven pretres definitivno vpliva na tvojo zavest in podzavest, zato tudi takšne sanje. Poizkusi, čeprav je v tvojem primeru sedaj skoraj nemogoče, biti sproščena in pozitivno razmišljati, ker boš le tako naredila najboljše za svojo še nerojeno srečo. Pa še to - to je bila Božja volja. Zato tako razmišljaj in ti bo morda lažje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2008 20:42:58   
Anonimen
Podobno izkušnjo sem doživela kot ti, le da je meni umrl bratranec,še večji šok je bil, ker je naredil samomor.user posted image
Pomagalo mi je samo to, da nisem bila sama, veliko časa sem imela družbo non stop, pa pogovori, pozitivno razmišljanje. Najbolj sem se pomirila, ko sem se pobožala po trebuhu in mislila na svojo prihodnost, mojega otroka. In mi je pomagalo. Še večji šok sem doživela 6 dni po porodu, ko mi je umrl stari oče. Ampak to je pa druga zgodba...user posted image

(odgovor članu PetraSkok)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2008 22:51:37   
Pacota
Iskreno sozalje ob boleci izgubi!
Izguba ljubljene osebe je v tem casu verjetno najbolj pretresljiva in se posebej zalostna.
Ko bos cutila bolecino, jo le izlij, da odide in te pusti mirnejso.

Najprej si privosci sprehode, poglej stare slike, vrzi vse hudo ven, zjoci se, potem pa poskusi pustiti zalost za seboj in se posveti dojencku. Poskusi misliti cim vec na dojencka, ki ga nosis v sebi, bozaj se po trebuscku, pogovarjaj se z njim in si za vaju privosci cim vec casa in razvajanj.

Verjetno je zadrzevanje bolecine in zalosti v sebi se bolj bolece in potrebuje vec casa, da mine.

Zelim ti mir v dusi in vero, da te oce ni zapustil, ampak le prestopil neko mejo, od koder te cuva in vodi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2008 8:10:27   
borabara
moje sožalje ob izgubi očetauser posted image

nej te potolažim, da tudi če si žalostna in pod stresom, svojemu otočičku s psiho ne moreš škodit in ne vplivaš ana njega.......to je dokazano, nam je enkrat Pušenjak razložil. Škodiš samo sama seb, sam sej drugač pa ne more bit , ker rabimo čas da mine in da se konča žalovanje. Pa prav je da žaluješuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp
nin@

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.11.2008 8:20:29   
A.N.J.A.
Najprej tudi mooje sožalje... Meni je en mesec pred predvidenim porodom umrl moj dragi dedek... IN sem tudi zelo slabo prenašala. najbolj sem se bala, da bom s stresom škodila otroku. Začela sem dobivat lažne popadke in klicala ginekologinjo, ji razložila situacijo, pa me je zelo grdo odpikala.
Potem sem šla pa samoplačniško v Črnuče - mislim da je Klara Mihelič al neki tazga, pa je bila fuuul prijazna, me pregledala kompletno,se z mano pogovorila in me res pomirila...
Predvsem pa tako kot so ti že druge povedale, čim več se pogovarjaj z osebami, ki so ti blizu - to moraš premleti, ne zadrževati v sebi... Drugače je še slabše.
Jaz zdaj velikrat razmišljam ( pa nisem verna), da je moj otroček dobil "dušo" ali energijo al kakrkoli že od mojega dedka. Sta si zamenjala mesto - ciklus življenja pač. Nekdo umre, nekdo se rodi... Pa mi je malo lažje.
Pa en objemček še od mene...
Lp

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.11.2008 11:48:29   
Anonimen
Punce hvala vam za spodbudne besede mi je lažje ko sem nekomu zaupala pa ne da domačim ne morm vse jim lahk povem sam tud oni so prizadeti in ne gledajo čist objektivno.
Še enkrat vam hvala za pozornost ki ste mi jo namenile in nasvete se bom trudla v tej smeri kot ste mi napisale, sam da bom čim manj škodovala svojemu cukrčku ki ga pričakujem.

Hvala vam

(odgovor članu A.N.J.A.)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?