|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in prehlad
10.11.2008 11:57:07   
PetraSkok

Pozdravljene....ali morda veste, ali prehlad in kihanje v nosečnosti lahko kaj skodijo otroku? Vrocine (zaenkrat) nimam, sem pa full prehlajena. Se lahko vzame kaksna tableta?

Zelo vesela bom vasih odgovorov. Petra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in prehlad
10.11.2008 12:01:23   
Anonimen
Tudi jaz bi rabila odgovor na to vprašanje ... sem v 37. tednu in sem nekje staknila prehlad (sinusi zabasani do amena, nič vročine in ali razbolenega grla, samo počutje je pa kot bi me vlak povozil) ... In kaj naj sedaj? Čajček, limona, brizga za nos, ... ?

(odgovor članu PetraSkok)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2008 12:01:59   
Hope2
odvisno kolk ga bo ob tvojem kihanju premetavalo not. 

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2008 12:45:14   
ajam27
Vzemita kakšen Lekadol.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2008 13:30:11   
PetraSkok
Hvala ajam27. Mene je strah vzeti kakršnokoli tableto, tudi Lekadol, ne vem, ali bo kaj škodilo otroku.

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2008 13:37:04   
slincek
Tud jaz sem bila ok. 22 tedna prehlajena in zamašena do amena. Ginekologinja je rekla, da to na bebo nima efekta, razen če bi imela vročine 40 in višje. Tak da ni panike, pač prehlad.

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2008 17:18:23   
uršika***
Pa kakšen močan bombon-Hals, Bronhi, Neoangin mislim da tudi ni problem pa Septolete. Rajši pa v lekarni vprašaj.

(odgovor članu slincek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2008 18:18:59   
Pacota
Meni so priporočili isla tbl., pa ameriški slamnik, veliko C vitamina, tekočine in slezov sirup.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2008 18:20:39   
Pacota
...Kihanje pa ne verjamem, da bi lahko škodilo. Jaz sem, ko so mi vstavili zarodek ful grdo kasljala in kihala, pa se je vseeno prijelouser posted image

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2008 19:52:01   
zmajaz
Z grlo so fajne tudi tablete Granobil, ki so čisto naravne, tako da niso škodljive, a ful pomagajo.

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2008 20:26:57   
KOKICA32
Jaz sem prejšnji teden fasala neki virus- poln nos, močno kašljanje, boleče grlo. Pa sem bila pri osebni zdravnici, ki mi je svetovala le počitek (5 dni bolniške), pitje veliko čaja z limono, kakšen lekadol (navaden, vendar nisem vzela nobene tablete), predihavanje na svežem zraku.
Pa sem danes že šla v službo, čeprav me nahodin kašelj še nista popolnoma  zapustila. Poješ lahko tudi žličko domačega sirupa iz smrekovih vršičkov (za kašelj in grlo)!
Otročika pa tvoje kihanje in kašljanje ne moti. Od napenjanja boli le trebušna prepona!

Pa čimprejšnje okrevanje.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2008 10:29:37   
Blueeyes
pravkar sem prebolela 1-tedenski virus... sinusi zamašeni, grlo otečeno... jemala sem samo Granobil tablete, pila veliko veliko čaja - mi je že skoraj iz ušes pogledal, sem si pa nos ene dvakrat s fiziološko raztopino popucala... pomaga...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.11.2008 20:19:14   
katja_p
Pa velik počivanja!!! Ker drgač se ti lahko to vleče kar neki časa.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......