|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in bolečine v želodcu
9.9.2007 12:54:27   
Blejka26
sem v 34tednu nosečnosti in sedaj me že kar nekaj dni tako zelo boli želodec.najprej sem mislila,da zato ker mi otrok pritiska na želodec,samo sedaj dvomim da je to.Bojim se da sem se "zastrupila"z kakšno hrano.Vem kako je in kako boli ko se zastrupiš z hrano,kajti ko sem bil na morju v Tuniziji sem to doživela.Jutri bom po vsej verjetnosti obiskala zdravnika ker se bojim da bi to kaj uplivalo na plod.Ali je imela katera podobne težave?user posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in bolečine v želodcu
9.9.2007 22:20:07   
šnucika
Mene je ravno v 34. tednu zgrabila viroza in sem po noči bruhanja pristala na infuziji v porodnišnici.
Od tega tedna dalje pa me je tudi grozno bolel želodec,pa ni bilo treba,da sem veliko jedla.G mi je rekel,da je to od pritiska,saj se vsi organi v trebušni votlini premaknejo zaradi velikosti otroka.
Če te skrbi,pojdi raje do zdravnika ali G in vprašaj!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nosečnost in bolečine v želodcu
10.9.2007 11:07:31   
hillmagic
Tudi jaz imam teževa z želodcem S to razliko da jih imam že celo nosečnost. Ponoči spim tako da imam blazino dvignjeno in samo čakam da zaspim Pol me zbudi sprehod do WC Peče me pa kdaj tako kot bi mi nekdo zakuril ogenj od znotraj. G mi je napisala RAnital in mi vsaj malo pomaga Pa VELIKO donata spijem sedaj in tudi dobro deluje. Je pa res da moj dojencek se veno sedi na svoji ritki in mi z glavico pritiska na zelodec In zaradi tega se bolj bolj boli.
Meni je G rekla da moje želodčne težave ne vplivajo na plod. SAj si malčki od nas črpajo le najboljše in če si ti slabo počutiš in te boli želodec otrok ne čuti
Če te bo še bolelo pa pojdi do zdravnika.
Srečno

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?