|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost, krči, krvavitev po IVF
1.11.2009 7:37:13   
Anonimen
Sem v 6 tednu nosečnosti po IVF.
Včeraj proti večeru me je začelo močno boleti na  levi strani trebuha ( jajčnik). Čez nekaj časa se je pojavila tudi kri. Krvavitev je bila srednje obilna in je preko noči prenehala. Imela sem pa res močne krče v jajčniku, zato sem vzela 2x Buscopan. Danes je bolečina minila, tudi krvavitev se je ustavila. Jemljem  Utrogestan in Estrofem.Kaj bi to lahko bilo? Splav?
Jutri bom spet naredila CB, da vidim, če se je nosečnost obdržala. Je imela katera podobne izkušnje?
Lepo prosim za kakšen odgovor, ker me res skrbi.Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost, krči, krvavitev po IVF
1.11.2009 7:50:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da ti CB ne bo dal željenega rezulata, ker tudi če se je nosečnost zaključila je še hormon prisoten nekaj časa.

Najboljše bi bilo opraviti UZ. Pa ne se hitro odločati za čiščenje, ker se znajo zgodi tudi mali čudeži.

Držim pesti, da je vseeno en velik PLUS.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2009 7:53:00   
Anonimen
Hvala.Vstavili so mi dva zarodka, zato upam,da je vsaj eden ostal pri meni. Imam pa UZ čez 1 teden.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.11.2009 7:55:02   
Anonimen
Ta teden izkoristi za sebe. Razvajaj se in predvsem pozitivno mišljenje!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2009 10:45:19   
hektorina
Moj namen ni, da te tolažim. Vendar se je meni zgodilo v osmem tednu skoraj enako, krvavitev in bolečina v jajčniku po IVF... pa imam sedaj zdravega "poba" starega skoraj 11 mesecev! Javi, kako je , če ne prej pa čez en teden, ko bo pregled za tabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.11.2009 11:02:23   
Anonimen
Hvala punce. Bom javila.Čez 2 dni bom šla spet na odvzem krvi,da vidimo kaj se dogaja.user posted image

(odgovor članu hektorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?