|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniški pas
9.1.2009 14:50:27   
masajka
Ginekologinja mi je zaradi bolečin v križu svetovala naj si nabavim nosečniški pas. Zanima me tiste, ki ste si ga kupile ali vam je pomagalo omiliti bolečine in pa katerega priporočate, da si kupim.

A ga slučajno katera prodaja?

Hvala za odgovore in LP 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniški pas
9.1.2009 15:48:34   
detelja
masajka jaz tudi nosim nos.pas...imam sicer dva doma...enega prodajam, ker sem se na drugega navadila in itak oba ne rabim...meni je boljše, če kje tako hodim pa imam pas...če nizko nosiš te verjetno ful dol pritiska pas pa to omili...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu masajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2009 15:53:22   
Lidy
kje se ga pa dobi

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2009 16:01:27   
detelja
v sanolaborju in v mehurčku-šavel center-sicer se ta trgovina zapira in ne vem če je še odprta ali ne in če ga še imajo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2009 17:27:09   
Hope2
Nosila sem ga med sprehodi, ker mi je fejst dol pritiskalo in mi je fajn pomagalo. Imela sem ga pa tudi do 28 tedna na daljših vožnjah z avtom ali pa na fejst luknjastih cestah. če ga nisem imela, sem dobila take bolečine, da sem mislila kar rodit ituser posted image .

nE SMEŠ GA PA VELIK NOSIT (pardon črke) saj se ti mišice preveč polenijo

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2009 18:19:38   
detelja
meni je rekla gin, da se ta pas priporoča samo, ko se hodi ali stoji...ko sediš ni priporočljivo,da ga uporavljaš...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2009 18:35:29   
Lidy
na strani minisvet.si imajo nosečniške pasove, a je podoben temu

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2009 19:15:25   
detelja
jaz imam enega takega
http://www.emarket365.com/item.php?SESSION_ID=9531281885cde9ee1cecf418d2042e18&id=47614716

na tega sem se nekako najbolj navadila...

jaz sem tudi mislila, da tile nosečniški pasovi tako fajn izgledajouser posted image

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2009 19:25:32   
Putka
Jaz ga imam pa res, ti ga lahko posodim. Je pa L velikost (mislim, no), se pravi za malo bolj široke boke.

Jaz sem ga uporabljala na sprehodih, pa za telovadbo, vsekakor pomaga. Lahko ga tudi malo nižje nosiš, čez boke si ga zategneš, da malo kolke skupi drži. Pri meni se je obneslo.

Kontaktiraj na zs, pa ti ga magari dostavim ali pošljem.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2009 7:50:03   
nežka
Jaz sem ga v prvi nosečnosti ogromno uporabljala, ker sem nosila ful spredaj, in je bil super, bi težko brez njega.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?