|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniški pas
4.9.2006 8:03:55   
taja24
a ga katera uporablja? Kako je? Zanima me tudi če ga imaš lahko med spanjem? Ker tiste blazine ki jih imam mi niso v nobeno oporo, rebra me pa ful bolijo, ko se mi trebušček povesi dol. Sem v 32t. Kje se ga da dobit in kakšne je kaj cena?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniški pas
4.9.2006 10:19:07   
Naja30
Jaz ga imam in sem ga ene parkrat nosila, ko so bile bolečine v spodnjem delu trebuha prehude. Ga pa ne priporočajo preveč, ker potem se ti mišice polenijo in ni dobro za porod user posted image  Ne vem, mene če ful boli, ga dam gor in je pravo olajšanje. Za ponoči pa ga nisem imela.
Dobiš ga v Sanolaborju, La vie... Za ceno ne vem, ker sem ga dobila. Malo pobrskaj po iskalniku za mnenja.

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nosečniški pas
4.9.2006 11:14:21   
Anja**
Jaz sem ga nosila in ker ga več ne potrebujem, ker je moj user posted image  star že 10 mesecevuser posted image   ti ga lahko prodam. Lahko ti ga tudi pošljem user posted image

Pas je od LaVia številka XL, cena pa 3.000 sit user posted image

Lp, anja

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?