|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniški "prstan"
1.2.2008 9:50:54   
Tejchy
... ki naj bi varoval nosečnost in pomeni, da se le ta konča s porodom (v primeru, če ga G na UZ najde). Zanima me kake so vaše izkušnje s tem?? Poznate to? Držijo navedbe??

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniški "prstan"
1.2.2008 10:49:03   
špelin@
Kaj pa sploh je to???

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2008 11:07:39   
Tejchy
pojma nimam user posted image  zato pa sprašujem ...
Meni ga je g našla na obeh UZ pregledih,ki sem jih imela doslej.. vidi se kot "prstan" oziroma obroček..
Po besedah moje g: če se ga najde, se nosečnost konča s porodom.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2008 11:14:11   
špelin@
Zdaj pa tudi mene firbec daje... user posted image  Kolikor sem prebrskala po forumu dr. Pušenjaka in s pomočjo strica Gugla, ne najdem čisto nič user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2008 11:17:41   
Una
Tudi jaz prvič slišim za tak "prstan".

LP, Una

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2008 11:28:25   
Tejchy
Ja, saj sem tudi jaz sama že gledala in iskala po forumih pa nisem našla nič podobnega... user posted image

Kakorkoli... men se je prav lepo videl.. in upam, da to drži kar je G dejala user posted image
Me pa zanima, če za to še katera ve....
Bom za foro še dr. Pušenjaka vprašala.. da vidim kakšen bo njegov komentar.

lp

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2008 11:29:04   
tasyo
Tudi sama prvič slišim...

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2008 12:52:46   
lojzika
Ne vem če je to to ampak meni je gin rekla da se vidi nekaj (sem pozabla izraz) in da to pomeni, da se bo otrok rodil. Mogoče ima vsak gin drug izraz za to.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2008 13:43:03   
mateyka
Ne vem če je to to ampak meni je gin rekla da se vidi nekaj (sem pozabla izraz) in da to pomeni, da se bo otrok rodil.

sej ne more vedet, da se bo res 100% rodil. lahko marsikaj vmes pride.. če že kaj, potem lahko kvečjemu reče, da je "najbolj verjetno da se bo rodil (brez zapletov)". ker drugače se temu reče šloganje po domače.

aja, od kdaj naprej se pa ta "prstan" vidi - in kje?

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2008 14:33:58   
Zofy
Ne štekam. KAjpa bi se lahko zgodila drugega kot poroduser posted image . Kvečjemu, da se bo rodil živ... ker če ti user posted image  umre v trebuščku (bog ne daj), ga moraš vseeno roditi in to mislim da od 4. meseca dalje...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2008 14:57:40   
sunny24
Meni je  G rekla, da se vidi  rinkica pr GV. Kaj pa to pomeni, pa nimam pojma.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2008 15:16:35   
lindy
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Ne štekam. KAjpa bi se lahko zgodila drugega kot poroduser posted image . Kvečjemu, da se bo rodil živ... ker če ti user posted image  umre v trebuščku (bog ne daj), ga moraš vseeno roditi in to mislim da od 4. meseca dalje...

Ja jest tud tko mislim...

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2008 16:05:45   
Tejchy
Meni ga je G prvič videla v 6 tednu in nato spet v 8 tednu. Ni pa moje vprašanje bilo v smislu kaj se lahko zgodi drugega kot porod ampak bolj kolikšna je po takih navedbah verjetnost ss. Zato me je zanimalo ali je katera imela take izkušnje in potem kljub temu ss.

sunny - rinkica pa verjetno pomeni to kar jaz mislim....

lp

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2008 17:43:21   
Naty*
No ko bo katera izbrskala kej konkretnega o tem, prosim prilepite gor, ker me pa res zanima. Prvič slišim... si kar predstavljam, ko bom pol uletela k G pa ga spraševala, če vidi prstan user posted image . Če ne bom mela argumentov, me bo po moje precej čukasto gledal...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.2.2008 15:54:30   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Meni ga je G prvič videla v 6 tednu in nato spet v 8 tednu. Ni pa moje vprašanje bilo v smislu kaj se lahko zgodi drugega kot porod ampak bolj kolikšna je po takih navedbah verjetnost ss. Zato me je zanimalo ali je katera imela take izkušnje in potem kljub temu ss.

sunny - rinkica pa verjetno pomeni to kar jaz mislim....

lp

Aha, to se sliši že malo bolj logično...No, če katera kaj več izve (a ni ena napisala, da bo Pušenjaka vprašala?) naj javi na forum:

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.2.2008 20:06:31   
mateyka
Zofy, jaz sem mislila, rodil na naraven način (vaginalno).. drugač maš pa čist prav.
torej: po tem prstanu je porod edina opcija in ne more bit več ss? prstan je potem vezan na koliko tednov si noseč al kako?
sunny24, kaj pa je GV?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.2.2008 20:12:41   
Jančika_
Tole se bere pri Pušenjaku:

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4547130

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
2.2.2008 21:35:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
3.2.2008 12:27:13   
Anonimen
Noseča sm 8 tednov, meni je moja G na pregledu pri 6 tednih in tudi pri 8 tednih rekla, da vidi "cisto" katera naj bi varovala nosečnost, dokler posteljca ne prevzame svoje vloge - torej naj bi bila nekje do 12 tedna potem pa naj bi izginila.  Mogoče je to isto kot ta obroček. Ne vem. Mislim pa, da to ne zagotavlja da ne bi prišlo do ss. Jaz sem namreč 4 dni po pregledu, kjer je bilo vse OK, dobila rdeč izcedek, bila na urgenci, pa hvalabogu je bilo vse OK. Sicer so mi postavili diagnozo grozeči splav, tako da očitno tale obroček nič ne pomaga.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
3.2.2008 15:39:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?