|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniške obleke v Celovcu
19.3.2005 23:03:04   
cmokec
Pozdravček,

danes sem bila v Celovcu, zato vam lahko povem, da imajo v C&A kar dobro izbiro nosečniških oblek. Edino kratkih hlač in majčk imajo bolj malo, večina cunj je za pomlad. Majčke so od 10 - 15 evrov, dolge ali 3/4 hlače pa od 15 - 35 evrov. Barve so večinoma drap in rjave, ter rdeče za hlače, majčke so pa kar pisane.

Ustavila sem se še v lekarni in nekega pripravka za umivanje zelenjave proti toksoplazmozi v Avstriji ne prodajajo niti je nimajo v registru zdravil in preventivnih pripravkov. Tako, da je res edina varianta za regrat jest še vedno Italija.

:nosecka: cmokec

Neposredna povezava do sporočila: 1
20.3.2005 1:11:08   
Jessy
Super! To je pa dobra informacija! Se ravno v četrtek odpravljam v Celovec po nakupih, pa sem bila že skeptična, če bom kaj dobila. Očitno bom! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2005 5:56:24   
Arwen
Jaz sem bila tudi včeraj v Celovcu. Kljub temu, da sem že proti koncu nosečnosti, sem si kupila še ene žametne hlače za samo 5 evrov!:bravo: Punce, res se splača it pogledat.;) Lp, T. 35t

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?