|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniške obleke-obala
2.3.2005 12:03:01   
saba
pozdrav

vse tako lepo pišete kje dobite nosečniške obleke v lj, mb , kaj pa na obali.?

vem samo za trgovino pod stadjonom v kp, ali je še katera ali bom mogla v trst oz. lj??

:zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nosečniške obleke-obala
2.3.2005 12:16:50   
Majči
Si pogledala tudi v Neckermann - tudi tam imajo zdaj v tistem debelejšem katalogu konfekcijo za nosečnice?!!

Je kar nekaj lepih stvari a vem, da si morda želiš raje vsako stvar pomeriti - tudi jaz!!!!

Smo pač takšne.....ziher ne?

Upam, da ti bo katera vedela kaj povedat za Obalo!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nosečniške obleke-obala
2.3.2005 12:55:01   
Anonimen
Jaz sem si kupila v Neckermannu hlače. Najprej sem naročila št. 40 - običajno , pa so mi bile prevelike sedaj sem pa zamenjala in dobila št. 38 in so OK.

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   nosečniške obleke-obala
2.3.2005 14:08:00   
saba
bravo friz77, sem pozabla na te dve trgovini, hvala hvala hvala

kjje pa je ta na markovcu, v tistem kompleksu kjer je slastičarna ali na drugi strani, mislim tam blizu merkatoja ali kje?:zmeden:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nosečniške obleke-obala
2.3.2005 14:31:42   
Aljakop
halo

AJATUTAJA je prav nasproti mercatorja, pol pa je še ena trgovina ŽIV ŽAV pod stadionom..a si ti tudi iz kp?

lp,
alja

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nosečniške obleke-obala
2.3.2005 14:36:44   
saba
koprčkanka preseljena v izolo.

pa me je prav sram da ne vem kje so te trgovine:ups:

samo ko se te ne tiče, pol ne vidiš nič

no hvala vam, zdaj vem.

pa kje imajo več izbire v ajajtutaja ali živžavu?

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nosečniške obleke-obala
2.3.2005 14:42:01   
Aljakop
najbrž v ajatutaji.sama sicer nisem bila tam, ker takrat ( pred dvema letoma ), mislim da te trgovine še ni bilo, al pa sploh nisem vedela, v Živ Žavu pa imajo sicer nekaj, vendar omejeno..

p.s nekaj kosov imam tudi jaz ( nosečniške hlače ), če bi slučajno želela..ker so novi kosi kar dragi,no.

lp,alja

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nosečniške obleke-obala
2.3.2005 15:02:10   
saba
hvala ti alja, ma si bom zanekrat kar ene nove kupila, za naprej pa bi bilo pametno, da bi tudi mašino za šivanje iz omare vzela....samo nimam volje. Prejšnji mesec sem sel mesec šivala pogrinjalo za na posteljo 3m za 3m in sm bla jezna ko :hudicek: ker se je tako vleklo, tako da nimam nobene volje spet se vsesti za šivalni stroj

mogoče me bo s časom minilo, pa si bom kake hlače sama zašila.

drage pa vem da so, tam okrog 15.000 če se ne motim

kaj pa v tori d'europa, tam je prenatal, kaj misliš, da bi tam kaj bolj poceni dobila?

ma sej ne vem kaj bi, jaz bi najraje šla v trgovino, kupila in šla domov, neda se mi hodit od trgovine do trgovine:((:(( sm lena ko ****s - bi rekla moja mama

lp
saba:pujs:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nosečniške obleke-obala
2.3.2005 15:09:00   
Aljakop

jak, hvala enao! tudi jaz sem bla lena ko ****s ( po maminih besedah ), kar se tiče trgovin. Hlače sem si res kupila v Živ žavu in sem dala 15.000 sit, so bile pa še za pol uporabne, ko sem šla s kili gor, namesto dol:)- v tori d'evropa je trgovina prenatal, kjer so cene, se mi zdi, tam tam..kakšne stvari res lahko dobiš ceneje, jaz sem videla voziček za 120 eurov.ne vseh stvari ceneje, marsikaj pa najbrž..je vredno poskusit,no..če se ti da!

lp,
alja

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nosečniške obleke-obala
2.3.2005 15:11:13   
saba
pustimo stat to - če se mi da -

ker se mi ne da...ufffaaaaa :ups:

ben ben bom vidla.....je pa že sila, ker nimam kaj obleči, škoda ki ni poletje, da bi si oblekla kar kopalke:)-

lpsaba:pujs:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nosečniške obleke-obala
2.3.2005 15:59:19   
spacey
Ojla saba...

V Kp imaš tudi trgovino Bambi, ki je nasproti restavracije La Storia oz. tam ob morju, kjer je tud o Dok7, pa Nord Sails, pa...upam da veš kje mislim. :ups: 8) :)- Ajatutaja pa je trgovina za rabljenim blagom in opremo, tako da ni veliko izbire oz. odvisno kdaj. :) Jaz sem kupla ene kavbojke in sem jih kar nosla. V trgovini pod stadionom sem pa kupla žametne hlače La Vie in so tako za en drek, da lepše ne morem rečt. So se mi strgale na riti po šivi, na zadrgi ob strani in zdej se mi je še pokvarila ena zadrga. :grrr: :grrr: :grrr: Mislim 13 jurjev za tak drek!!! Nikoli več! :hudicek:

Lp;
P 9nebesa še 19 dni

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nosečniške obleke-obala
3.3.2005 8:45:35   
saba
ojla

misija hlače je uspela

ajajtutaja ni imela nič....
pol sva pa šla kar v živ žav in je imela gospa full za pokazat, tako da sem si probala sigurno enih 10 hlač.

no pol sem vzela kavbojke od La vie, tiste ki imajo zgoraj mehek bombažek in pa še ene hlače od LA VIe se mi zdi da se kličejo Jan, so take bež z delimi črtami. Nimajo pa nobenih zadrg razen lastike za uravnavat zadaj.

bomo vidli kako se bojo odnesle.
Danes imajo probni dan kavbojke:metulj:

končno me nič ne tišči9nebesa

lp
saba:pujs:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nosečniške obleke-obala
3.3.2005 11:29:25   
spacey
No super...me veseli da je uspela misija nosečniške hlače. :bravo:
Upam, da boš imela več sreče kot jaz in še marsikatera druga na tem forumu.
Je že kar nekaj pisalo o firmi La Vie. :zmeden:

Je lepo a ne, ko nič ne tišči... :sloncek:

Lp;
P 9nebesa še 18 dni

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   nosečniške obleke-obala
3.3.2005 11:47:23   
saba
joj spacey super je.

ja sm tudi jaz brala kako so druge govorila o hlačah La vie. Ne vem no, bom videla kako se bojo odnesle, sicer pa so oboje iz takega močnega materiala brez nobenih zadrg.

moja sestra mi je posodila en kup hlač in med njimi so tudi dvoje od La Vie (žal so mi vse premajhne) pa so čisto cele, kot nove, nucala pa jih je celo nosečnost, imajo pa zadrge na obeh straneh in so tudi cele.

mogoče pa je bila kakšna slabša pošiljka da brejo vse zadrge k :hudicek:

ne vem

vglavnem sem:)-

ti spacey pa že odštevaš a? kako lepo...9nebesa

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   nosečniške obleke-obala
3.3.2005 18:29:58   
spacey
No samo da se super počutiš, tako kot tudi tvoja mala pikica, ki pridno raste v bušiju. 9nebesa Res ni fajn, če vse tišči, veže, stiska... :zmeden: Sej pravim, upam da boš imela ti več sreče, kot me in očitno je bila slaba pošilka. :grrr: Glavno, da ti zdržijo do konca nosečnosti :) sicer boš pa proti koncu v polnem poletju (upajmo da ne bo ful vroče) tako da boš imela bolj malo na sebi. :)-

Ja jaz pa že odštevam in celo izbiram datum poroda, kateri mi je všeč...za enkrat so 14.o3. in 15.o3., čeprav mi je danes :fis: suflirala še o5.o3.05 in ta je tut lep.

Lepo se imej in oglasi se kaj v temi 9nebesa (****. nadaljevanje)... vse punce se že cartajo in ratal pravi dolgčas. :zmeden:

Lp;
P 9nebesa še 18 dni

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?