|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniške hlače-Kranj
14.2.2005 13:10:33   
ery
Hojla... Zdej se mi pa trebušček že počasi napenja in so mi samo še ene hlače prav, kavbojk pa ne morem več normalno zapet. :ups:

A mogoče katera ve, kje v kranju ali mogoče tudi v ljubljani se dobijo kake kavbojke-normalne, ne kake izven mode? :)-

Pa lep valentinov dan!!

papa :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nosečniške hlače-Kranj
14.2.2005 13:22:10   
Anonimen
V Kranju je bla v Dolnovu ena trgovina z nosečniškimi oblačiči. Nisem pa sigurna, da je še. Drugče v Ljubljni je p La vie v Baby centru v BTC-ju, trgovina Popek v hali A v BTC, mislim, da je ena tudi zraven magistrata, v Emporiumu je mislim da Benetton, imajo z nosečnice, pa na Rudniku v Baby centru je tudi La vie.
Pa mislim, da ima (nikoli ne vem) H&M ali pa C&A v City parku tudi z nosečnice.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   nosečniške hlače-Kranj
14.2.2005 14:23:45   
patty
Ery,

v Kepici (BTC, hala A) imajo v redu kavbojke - jaz sem ene njihove skoraj že prerasla, so pa kot običajne - v stegnih ozke, dol na zvonc - le več prostora za trebušček imajo. Vendar pa mogoče prej raje pokliči, če imajo tvojo številko, ker zelo hitro poidejo.

Pozdravček,
Patty:sloncek:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nosečniške hlače-Kranj
14.2.2005 18:09:51   
Anonimen
Alja, v Dolnovu ni več tiste trgovine.
Mislim, da je v KR sploh ni, nobene :grrr:

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   nosečniške hlače-Kranj
14.2.2005 20:35:38   
luna39
Kaj pa šivilja iz Brezij:Patrick,s Musher Jeans (Babič Elizabeta) Brezje 17a. Dela po merah, po željah, hitro zašije.;)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?