Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečniška oblačila in trebušček 15.6.2008 13:31:37
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
Jaz sem morala svoje navadne kavboje upokojit že pri cirka desetih, enajstih tednih ker sem bila tako napihnjena kot balon. Pa še malo bolj sem pazila na redno prehrano (prej sem bila ekstremno suha in sem se zbala, da to ni najbolj zdravo) tako da je šlo okoli 4 kile gor že v štartu in mi je bilo vse premajhno. Majice nosim pa še sedaj nenosečniške ker imam bolj majhen trebušček (sem 10 dni pred rokom, obseg okrog popka 102 cm, za primerjavo, pred nosečnostjo idealnih 60 cm). Načeloma se do šestnajstega tedna ni videlo skoraj nič le cunje so me tiščale zaradi napihnjenosti. Drugi ljudje, ki niso vedeli za nosečnost do dvajsetega tedna niti posumili niso. Trebušček se mi je res začel poznat šele po dvajsetem tednu...
|
|
|
|
RE: nosečniška oblačila in trebušček 15.6.2008 13:43:05
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jaz sem v 22. tednu. Majčke še vedn lahko nosim vse stare :) Hlače pane, ene dvoje kavbojke, kiso razregljive še lahko nosim, vse ostale hlače sem pa dalana stran pre dpribližnoo 2 tednoma, v 20. tednu. trebušček se malo pozna, bolj sem nekako naphnjena pa mi ne paše, da me karkoli tišči ...renerke še vedno nosim iste in mislim, da jih bmo lahko do konca, mam same take ohlapne :)
|
|
|
|
RE: nosečniška oblačila in trebušček 15.6.2008 14:43:07
|
|
|
|
kajajaka
|
prve nosečniške kavbojke sem si kupila v 13 ali 14 tednu. Do takrat sem se sicer samo 2 kg zredila, ampak sem se veliko boljše počutila v noseč. hlačah, ker sem imela občutek, da navadne preveč pritiskajo na trebušček (ki ga v bistvu še ni bilo...) Majčke imam le 3 nosečniške, ostalo so navadne. Vse skupaj sem si kupila 3 hlače: kavbojke, platnene in lanene 3/4. Pozimi sem imela pa še žametne nosečniške (sposojene od kolegice), trenirko imam navadno, ampak mi sedaj tudi ta ni več udobna ( 36 teden) Ti si kar privošči nos. hlače, tudi če še nimaš trebuščka - boš videla kako se boš bolj "komot" počutila. Ko bo pa začel brcat, bo pa sam pokazal kdaj so mu tvoja oblačila neudobna - naša me je pred kakim mesecem začela vztrajno brcat, če sem bila v kavbojkah, ker jo je očitno malo tiščalo že vse skupaj... Drugačr se mi je pa konkretno videlo, da sem noseča nekje okoli 18 tedna - ampak so itak že vsi vedeli, ker smo jim prej sami povedali...
|
|
|
|
RE: nosečniška oblačila in trebušček 15.6.2008 18:26:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa zdaj v 16. tednu in se mi je nekako začelo dozdevati da moje kavbojke ne bodo več vredu ... sicer sem od začetka nosečnosti shujšala (nenamirno) za 5kg, a se mi to pozna na manjši zadnjici, trebušček je pa že rahlo izbočen in me začenjajo navadne hlače tiščat v pasu ... pred časom sem si kupila prve nosečniške hlače, ker so mi bile pač tako več, sam zdaj sem pa v nezavidljivi situaciji, namreč stare obleke me tiščijo, nosečniške so mi pa v pasu še prevelike in mi kaj dol lezejo ... kaj ste ve nosile v tem "prehodnem" obdobju? Trenutno sem namreč skoraj nonstop v enih lanenih hlačah, ki so mi bile že prej prevelike ... sam se mi že kar gabi skos venih in istih cotah okrog skakat.
|
|
|
|
RE: nosečniška oblačila in trebušček 15.6.2008 18:44:45
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
Jaz že par tednov ne morem nosit drugega kot ene navadne črne trenirke ker sem se res ful zredila (se pravi visoka sem 175, na začetku tehtala 55 kg, zdaj jih imam 75 ) ampak se mi v bistvu sploh ne pozna zelo. Le tudi tistih prvih nosečniških kavbojk ne morem več dat gor ker me v riti tiščijo (ups!?). Sicer pa sploh ni tako grozno. Jaz sem dooolgo časa tako težko čakala na trebušček in še zdaj me v bistvu bolj ovira moja velika rit kot trebuh! Mislim, da ga bom kar pogrešala, ko ga ne bo več... Sem pa vedno imela slabo vest, če sem nosila kaj kar me je okoli trebuha ful stiskalo, sploh se je pa otroček kobacal noter kot bi mi govoril da mu je zoprno... Pa sem kar na trenirke prešaltala... za modo bo čas kasneje (ko gre vseh teh 20 kil dol!!!)
|
|
|
|
RE: nosečniška oblačila in trebušček 15.6.2008 20:12:28
|
|
|
|
Naja30
|
Obakrat sem kavbojke nosila nekje do 3.meseca, s tem da sem si pol že z gumico zapirala gumb Najraje pa sem bila v udobnih oblačilih, niti ne toliko v kavbojkah.
|
|
|
|
RE: nosečniška oblačila in trebušček 16.6.2008 9:21:14
|
|
|
|
rizelj
|
Vidim da nimate veliko problemov pri oblačilih kot jaz...,Ko sem zanosila sem mela 85 kg, zdaj v 14 tednu imam 90 in ne najdem nikjer nosečniških hlač ker so največje številke do 48 ( eni pa 50 ), tako da bom morala dat šivat hlače, kar bo neprimerno dražje....pa sej tako ali tako so nosečniška oblačila draga...Če imam že zdej problem s tem kaj šele bo....Meni bo ostala samo še trenirka....
|
|
|
|
RE: nosečniška oblačila in trebušček 16.6.2008 9:22:13
|
|
|
|
AnciM
|
Tako kot Naja3 sem tudi jaz običajne kavbojke nosila tam do 3 meseca. Potem so me pa kar čez noč začele tiščat. Od takrat nosim navadne kavbojke z nizkim pasom. Nič me ne tiščijo, trebušček pa čez raste. So pa vse nosečniške hlače čudno velike še sedaj v 28t.
|
|
|
|
RE: nosečniška oblačila in trebušček 16.6.2008 10:14:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Rizelj, jaz sem glede teže v tvojem rangu (imam mogoče kvečjemu kako kilo več ), pa sem si v C&A-ju na rudniku kupila ful lepe nosečniške hlače velikosti 46 pa so mi še čisto prevelike okrog trebuha in ohlapne okrog bokov in tazadnje. Zanje sem pa dala okrog 20€. Aja, pa so imeli tudi večje ...
|
|
|
|
RE: nosečniška oblačila in trebušček 16.6.2008 10:16:45
|
|
|
|
watershine
|
jst sm v 21 tednu in še zmeri lahko oblečem kavbojke in use stare navadne majčke... je pa res da sm si naredila zalogo pajkic in tunik ker je pač bolj udobno in primerno za poletje (razen zdaj ko je tako gnilo vreme pa pač v kaubojkah okoli skačem)
|
|
|
|
RE: nosečniška oblačila in trebušček 16.6.2008 11:45:43
|
|
|
|
poli*
|
Od tesnih kavbojk sem se poslovila tam nekje okoli 13. tedna. Že sam občutek, da nekaj stiska malega notri, je zlo neprijeten. Pred nosečnostjo sem imela 52 kg, zdaj jih imam 54,5. Sem v 21. tednu in sem si morala za neko večjo priložnost za včerajšnji dan všiti blago v ene bolj "lepe" hlače, ker je bila razlika med gumbom na hlačah in luknjico, kamor naj bi ga zapela kar 10 cm . Sicer potrkam, ampak se do sedaj v noge nisem še (skoraj) nič zredila in sem prav ponosna nase. Recept za to pa je, da hrane nisem povečala količinsko, ampak samo po kvaliteti. Majčke so pa itak moderne nekoliko daljše, tako da sem kupila 4 take, v katerih bo prostora za veeelik trebuh .
|
|
|
|
RE: nosečniška oblačila in trebušček 16.6.2008 19:49:29
|
|
|
|
NancyF
|
No pri meni je pa ravno obratno....sem v 39. tednu in ne boste verjele, še vedno nosim vse svoje obleke, med njimi tudi hlače. Hlače sem imela itak vedno zelo nizek pas, tako da z zapenjanjem ni bilo panike in lahko rečem, da sem veliko prevarčevala glede cunjic. Za majčke je edino problem, če niso dovolj dolge....ampak se da vse poštimat. V celi nosečnosti sem kupila samo eno majčko od LA VIE....je pa res, da bolj naprej nosim otročka in se v bokih nisem preveč razširila....imam srečo.
|
|
|
|
RE: nosečniška oblačila in trebušček 16.6.2008 20:12:03
|
|
|
|
anita goitan
|
bom še jaz svoje povedala, sem v 32.tednu in še vedno nosm svoje običajne kavbojke, imajo nizek pas, če me gumb pri sedenju ovira si ga odpnem , imam tudi nosečniške kupljene v hm, vendar sem si bolj všče v ta navadnih. Majčke sem si pa kupila, nekaj brez rokavov, nekja s kr tkimi, 2 srajčki in o je to, sedaj sme itak že na dopustu
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......