Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nosečke ki boste junija postale mamice 16.2.2005 20:31:05
|
|
|
|
SashaB
|
Hvala enako. Moram reči da se nisem preveč zredila ter da tudi nimam drugih velikih problemov. :bravo:Ostaja pa tudi pri meni tisti osnovni - utrujenost. Imam dan ko lahko počnem kar želim, nato pa imam kak drugi dan občutek da se niti dvigniti ne morem iz postelje ali stola. :hudicek: Kdaj pa imaš rok? Midva 18.
|
|
|
|
nosečke ki boste junija postale mamice 16.2.2005 20:32:07
|
|
|
|
aljaž-blaž
|
15. junija komaj čakam:modri::duda:
|
|
|
|
nosečke ki boste junija postale mamice 16.2.2005 20:47:29
|
|
|
|
*maja
|
Ojla junijke, sem že mislila da ste se čisto potuhnile :)-. Jaz sem trenutno polna energije (no vsaj čez dan, zvečer po navadi samo še padem v posteljo), počutje je tudi super, trebušček vztrajno raste, :duda: pa že brca ko nor, sploh zvečer, ko se končno uspem malo vsest. Kako pa kaj nakupi??? Ste že kaj kupile, jaz se še probam zadrževati in za enkrat mi še uspeva. ;) No, to je na kratko za enkrat vse...
|
|
|
|
nosečke ki boste junija postale mamice 16.2.2005 21:03:23
|
|
|
|
aljaž-blaž
|
lp. nakupi bodo še malo počakali ker se mi zdi ,da je še prehitro mogoče čez kak dober mesec lp. čuvajte svoje pikice:bravo::sloncek:
|
|
|
|
nosečke ki boste junija postale mamice 16.2.2005 21:39:40
|
|
|
|
rozi81
|
O končno spet junijke!:sloncek: Jst se ful dobr počutm sam dons me neki heca!!!:(( Že ceu dan me tako špika pri popku da kumi hodm pa še če čisto malo pritisnm me tako zabuli d bi se kr zadrla!!!:(:(:( Ali ima še katera take probleme? V petek imam G ampak če do jutri popoldne ne bo bolš bom kar lepo poklicala in šla jutri! A mislite da je kaj narobe ker se res že ceu dan vleče!!! Drgač pa ne nakupujemo še nič razen kuhinje in stroje ker jo bova prenovila! Bom pa začela z nakupi kmalu ker bi rada imela pripravlejo vse ke do 30t. Tako da pol res samo še počivam! LP S:nosecka: in :duda:21t Upam da se bomo še večkrat slišale JUNIJKE!:angel::angel::angel: LP vsem
|
|
|
|
nosečke ki boste junija postale mamice 17.2.2005 6:32:53
|
|
|
|
mammy26
|
evo še jaz. Mi imamo naročeno na 01.06., smo zelo pridni kar se miganja tiče. V torek smo izvedeli na 3D UZ da bomo imeli :roza:, in tako mi je sin rekel: "ojej, sedaj pa me bosta dve babiki živcirali!". Doma namreč že imamo tudi hčero, ki je 2,5 let mlajša od sina. Kile pridno rastejo gor. Ker tretji ni bil napovedan, ampak smo se zanj odločili kar čez noč, počasi nakupujemo vse na novo, saj imajo kolegice večinoma še tako majhne, da še one potrebujejo stvari. Vsi smo zelo veseli in v velikem pričakovanju, še posebno otročka. Počutje pa je odlično. Pridno božajte bušije in se še beremo. :nosecka: 25t 1/7
|
|
|
|
nosečke ki boste junija postale mamice 17.2.2005 7:17:03
|
|
|
|
inara
|
Pozdravljene junijke, jaz imam rok 08.06.2005 in počutim se odlično.Moj:duda: že veselo brca in jaz sem seveda presrečna.To je moja prva nosečnost.Spola še ne vemo-bomo videli ali bo prevladal firbec in bomo vprašali ali pa se bomo kar pustili presenetit.Imena so izbrana, sicer s težavo, ker se je bilo kar težko uskladit moje in fantove ideje in najdet ime, ki je obema vše.Rediva se zelo počasi:bravo:-kar ne morem verjeti!Veliko razmišljam kako bo izgledal moj otroček in komaj čakam, da ga vidim. Lep pozdrav iz Primorske vsem junijkam:)-
|
|
|
|
nosečke ki boste junija postale mamice 17.2.2005 9:03:36
|
|
|
|
micimeri
|
Tudi sama imam rok rok 17.6.2005. Je moj treji otrok, ki si je priboril življenje - se je vrinil. Sedaj smo se že sprijaznili in se ga veselimo, žal nam spola do sedaj še ni uspelo izvedeti. Rada bi spoznala sotrpinke s katerimi se bom srečala v MB porodnišnici. Poroda me je zelo strah 1xvakum, 2xcarski rez, drugače nosečnost zelo dobro prenašam, sem pa zelo široka obseg pasu 102 cm. Lep pozdrav vsem junijkam.8)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?