|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noseča na počitnice
14.4.2010 18:41:58   
ribica.
POzdravljene!

Tiste ki ste bile ali ste noseče tako da imate rok poleti, kdaj ste šle na počitnice? Jaz sem planirala da bomo lahko šli takoj po koncu šole, za teden dni, sedaj je prišlo tako da lahko gremo od 4.- 11. 7. Najprej se mi je zdelo ok, saj je sam kak dober teden razlike, potem sem se pa nekak zgrozila ob misli, da imam rok 22.7. Zdaj pa ne vem no, a je zdravo da sploh gremo? Kaj bi ve naredile? A ste prakticirale dopust v tako visoki nosečnosti? Gre pa za dopust na naši obali. Sicer sem do sedaj obakrat rodila vsaj 4 dni čez rok, amapk na to se pač ne morem zanašati.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noseča na počitnice
14.4.2010 18:45:46   
baguSka
jaz poznam več takih, ki niso delale problemov iz tega.. so kar sle.. eno poznam ki je rodila kar na dopustu, ena pa je po hitrem postopku popokala v Lj.. je mela le dobro urco voznje in je blo to to.. user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2010 18:46:30   
Anonimen
Če gres na naso obalo po moje ni take panike.Bos pa v Izoli rodila če se bi slučajno začel.

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2010 18:49:05   
Anonimen
Odvisno, kako prenešaš vročino in kako počitek na dopustu potrebuješ.
Jaz v tem terminu že nenoseča skoraj ne grem na morje na dopust.

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2010 18:51:00   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Odvisno, kako prenešaš vročino in kako počitek na dopustu potrebuješ.
Jaz v tem terminu že nenoseča skoraj ne grem na morje na dopust.

to je pa tud res.

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2010 18:58:26   
skuštrana
Jaz v tem primeru ne bi šla, ampak ne zaradi strahu, da bom kje rodila pač pa zaradi tega, ker je bil meni zadnji mesec nosečnosti vedno full naporen in sem šla sama sebi na živce ter ne bi imel nihče nič od dopusta.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2010 20:30:28   
Jančika_
V tretji nosečnosti sem zadnji mesec komaj hodila, še po otroke včasih nisem mogla v vrtec. In tudi zaradi njiju ne bi želela roditi nekje daleč od doma, da bi me lahko prišla obiskat.

Dvakrat sem imela rok poleti. Prvič v začetku avgusta in sem šla na morje pri 33 tednih. Drugič pa v začetku julija in smo šli na morje vsi skupaj prvi teden septembra, pred porodom pa ne. 

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2010 20:37:10   
AnciM
Jaz sem šla pri prvem zadnji teden julija in prvi teden avgusta na Pag. Mi je bilo ful fajn. Vsak da sem šla plavat in sproščala vse telo, tako me ni nič bolela in nič nisem zatekala.. Samo na plaži je mal grozen ležat, ker te vse žul.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2010 20:45:49   
jakaracman
Na kraj pameti mi ne bi padlo, da bi šla tako pozno na morje,saj se naj tudi kopal ne bi saj sploh ne veš, če ti recimo voda odteče.Verjetno pa je najbolje , da se pomeniš z svojo ginek.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2010 20:48:36   
AnciM

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

saj sploh ne veš, če ti recimo voda odteče

Zelo dobro bi vedela, če bi te kar naenkrat nekaj pogrelo v mrzlem morju.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 21:32:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.4.2010 22:10:58   
mayci
Jaz en teden pred rokom ne bi hodila na morje, vsaj ne kam dlje od naše obale...user posted image
Sicer pa imam rok v začetku avgusta in planiramo morje enkrat v juniju...., potem pa še septembra z dojenčkom, če bo vse ok...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.4.2010 23:06:07   
ribica.
mah, ja, kar se mene tiče, bi bla lahko mirno tud doma, samo nočem otok čist prikrajšat za čofotanje. Zato iščemo neko varianto. POjma nimam kaj bomo nardili. Hvala za mnenja. Itak da zdaj ne vem nič bolje kot pa prej.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.4.2010 7:06:29   
pupika
Tudi jaz imam rok sredi julija in do avgusta ne bomo hodili na morje, mogoče se bomo vsi štirje odpravili na morje konec avgusta, prej pa sigurno ne. Se spomnim pri prvem ko sem zadnji mesec komaj čakala da grem rodit, čisto nič nisem mogla, samo poležavala sem še.Pa še ogromno sem zatekala. Res pa je, da je težćko otroke prikrajšat za morje, ki si ga tako želijo.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.4.2010 9:43:21   
Bonnie_RR
Js imam sredi junija rok in gremo na morje v 2. pol. avgusta. Med prvomajskimi bomo šli pa verjetno za kak dan ali dva na kak izlet.

Tako pozno (nekaj dni pred PDP-jem) pa js, kljub temu, da sicer vročine ne prenašam slabo in obožujem morje, ne bi planirala počitnic.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.4.2010 10:03:05   
kristinaj
v zadnjem mesecu odsvetujejo potovanja in počitnice...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.4.2010 11:39:18   
uršula83
Tudi sama sem v podobni situaciji, PDP mam konec avgusta in mislim da bomo šli na morje če bo vse ok z mano, otročkam in počutjem. Res da na kak otok ne upam, ponavadi gremo na Lošinj, recimo do Umaga bi si pa upala, saj do Izole je toliko kot do moje porodnišnice - za vsak slučaj.
Ampak sedaj pa sem v dvomih kdaj bi šli. Najbolje da čimprej, recimo začetek julija.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.4.2010 12:03:49   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

saj sploh ne veš, če ti recimo voda odteče

Zelo dobro bi vedela, če bi te kar naenkrat nekaj pogrelo v mrzlem morju.

Se pravi je tudi tuš prepovedan tam od 30. tedna dalje? user posted image Jaz sem se v prvi nosečnosti tudi spraševala, a bom vedela, kdaj mi bo odtekla voda, pa sem potem zelo dobro vedela user posted image

Jaz bi šla na dopust, sploh če je tak bolj na izi. Sama veš, kako je s preostalimi otroki, a so pridni itd. Drugače pa res, Izola je čisto blizu, drugo bi bilo križarjenje po Nilu, pa vožnje v konvojih (to sem jaz v prvi nosečnosti odpovedala), slovenske obale pa res ne bi. Čeprav - zavaruj si pa vseeno, za primer, da boš do takrat že v porodnišnici. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.4.2010 20:25:22   
anckabancka
Jaz bom zdaj, v četrti nosečnosti šla na slovensko obalo v začetku junija, rok pa imam sredi julija. Še to se mi zdi pozno. V zadnjem mesecu pa res ne bi hodila na dopust, bom raje doma gnezdila..

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.5.2010 11:53:39   
Anonimen
Jaz sem bila v drugi nosečnosti 1 mesec pred porodom pri Zadru. Ko sem planirala, se mi je zdelo vse ok, malo pred odhodom, me je začelo skrbet, ker je bilo tako blizu. Prej sem si vse prebrala o porodnišnici v Zadru - just in case, dal smo si jo v GPS, za čas, ko partnerja ni bilo tam (je imel 2 dni nek seminar), je bila sestra zraven. Skratka - naredila sem si back plan.

Vse je bilo ok, smo uživali. Se mi je pa prvič zgodilo, da sem vesela tudi na poti nazaj in sem se povsem sprostila, ko smo prešli mejo. Če bi morala potem v prvo porodnišnico, bi mi bilo čisto vseeno.

Jaz na slovensko obalo bi šla. V Sloveniji je itak to krajši izlet in ne potovanje.

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
19.5.2010 15:58:27   
benika
mah, ja, kar se mene tiče, bi bla lahko mirno tud doma, samo nočem otok čist prikrajšat za čofotanje. Zato iščemo neko varianto. POjma nimam kaj bomo nardili. Hvala za mnenja. Itak da zdaj ne vem nič bolje kot pa prej.

A septembra pa ne bi šlo?

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.5.2010 15:07:23   
Martinčka
no jaz imam rok sredi julija pa greva sredi junija za čez vikend malo v toskano in potem še konec junija čez vikend na krk...
če ostajaš na slovenski obali pa res ni noben problem... kakšna je pa razlika ali doma čakaš na porod ali pa na morju? zagotovo ti bo lepše minil čas na morju...jaz ne bi komplicirala! kar privošči siuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?