|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noseča - viroza
7.12.2004 12:12:45   
sončko
Živjo!

Tukaj ste vse že mamice, zato sem se obrnila še na ta forum! Mogoče je katera imela podobno izkušnjo in me bo malce pomirila!
Med šestim in sedmim tednom sem prebolela hudo virozo z drisko, bruhanjem in rahlo povišano temperaturo! V tem tedno pa razvija zelo veliko stvari na plodu in me skrbi, da nebi ta viroza pustila na otroku kakšnih posledic!:((

Je mogoče katera od vas prebolela med šestim in sedmim tednom virozo, pa je bilo na koncu z otročkom vse ok?:bravo:

Hvala vsem, ki mi boste odgovorile!:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   noseča - viroza
7.12.2004 18:12:47   
ditka
tut jest sem tako na začetku,kot 14 dni pred rojstvom fasala hudo virozo z vročino,drisko in vsem s......ki paše zdraven.Zdaj pa sem ponosna mami zdrave in zadovoljne lepotičke Glorie.Edino kar hočem še posebej poudarit pa je to,da v celi nosečnosti nisem dala niti enega tableta v usta,pa čeprav mi je zdravnica rekla,da lekadol za vročino ne škodi sem si raje pomagala z domaačimi zdravili(sirup smrekovih vršičkov,...)in neomejenimi oz. ogromnimi količinami čaja.Ti sam glej da boš veliko pila in normalno jedla,pa bo vse OK.

Ne sekiraj se:rozica::rozica:,boš vidla da bo vse dobro
:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu sončko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   noseča - viroza
7.12.2004 21:41:51   
urška76
Jest sem zbolela sicer nekje vmes med nosečnostjo, pa je Miha pravi mali :angel::hudicek::angel:
Najbolj pomembno je, da virozo preležiš, da ne obremenjuješ sebe in pikice po nepotrebnem. Sem se pa tudi jaz vso nosečnost izogibala tabletam.
Ne se obremenjevat in uživaj v nosečnosti :rozica:

(odgovor članu sončko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   noseča - viroza
8.12.2004 20:43:38   
Renny
Ojla!
Ne skrbi glede viroze. Sama sem v nosečnosti prebolela tri viroze. Prvo sem dobila že v tretjem tednu nosečnosti. Sedaj imam dvojčka in ni z njima nič narobe, razen tega, da sta bla nedonošenčka, kar pa je za dvojčke čisto normalno. Zdravil nisem jemala. Glavobol, ki spremlja virozo, sem blažila s kitajsko mastjo. Pila sem čaje in uživala limone ter jemala vitaminske tablete za nosečnice - ELEVIT, katere dobiš v Avstriji, jemlješ jih vso nosečnost in so bomba. V nosečnosti nisem bila nikoli slabokrvna. Se ti jih splača nabaviti, saj vsebujejo raznorazne vitamine, minerale, folno kislino...

Želim ti čimprejšnjo ozdravitev. Bodi brez skrbi, viroza ne bo škodila tvojemu otročičku.

Lep pozdrav!:rozica:

(odgovor članu sončko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako se živi brez mame? Težko. A nekateri ...
Kako živeti brez srca, pod katerim ste dihali in rasli, preden je svet postal nepredvidljiv.




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?