Gina
|
Jaz vem smao to, da sem se s telekomom takole matrala ne en mesec, ampak menda skoraj pol leta. Saj se ne spomnim več v detajle, ker je skoraj 3 leta od tega, ampak najprej mi niso odklopili telefona na stari lokaciji, na novo mi ga pa tudi niso prenesli, ker sem hotela še za internet priključek, česar pri nas ta hip ni možno že **** let, ker vlečejo šele zdaj nov priključek. Tako da mi niso priklopili na telefonskega ne nobenega priključka sploh. Sitnarila po telefono menda vsak dan. Nič. Nič. Pošiljali so mi račun za telefon, ki ga nisem imela. Ker nisem takoj prekinila trajnika, so mi vlekli iz računa. Ko sem trajnik ukinila, so mi poslali, da me bodo tožili, ker nisem plačala. Nobenega vodstvenega nisem dobila. Telefonske skrite. Potem sem tolikokrat klicala na vse možne številke v imeniku, da sem končno dobila pristojne. Nič. Še kar nič. Spet telefoniada od poncija do pilata, ko sem dobila eno dobro dušo v kopru, ki mi je končno začela urejat zadeve. Šele tedaj sem dobila telefon od ljudi, ki priklapljajo telefon v postojni. Preden so dvignili svoje riti in prišli do mene, je minilo spet **** dni, s tem, da sem jim vsak dan večkrat utrujala po telefonu. Naredili končno priklop - nekaj ni bilo ok. Naslednji dan znova. Eh.... Še dobro da imamo brezplačne internetne točke, sicer ne bi imela neta. Aja, po mesecih dobim od telekoma zahtevek, da moram še nekaj plačat, ker nisem vrnila modema. Modem sem osebno nesla mesece nazaj v lj. in morala potem dokazovat s potrdilom, da sem to res storila. Banda monopolska!!!!!! Tako da vidiš, tanja, jaz sem bila tudi prepričana, da če dovolj sitnariš, da vse gre. Ne gre. Pri nas ne. En mesec je še zelo malo za čakat pri teh nategovalcih. Res je druga firma, ampak po moje so vsi glih. Banda.
|