Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: normativ m2/otroka v vrtcu 25.9.2008 20:26:21
|
|
|
|
Naja30
|
Joj, da se ti da vtaknit v to. Jaz sem tako srečna, da smo dobili prostor v vrtcu, pa tudi če se bodo malo stisnili. Jim bo še lepše. Veš, kakšne bi morale biti ogralnice s skoraj 70 kvadratov? Tega v nobenem vrtcu ni.
|
|
|
|
RE: normativ m2/otroka v vrtcu 25.9.2008 22:35:31
|
|
|
|
AKŠ
|
na to sploh nisem pomislila (in niti nimam namena), ker mi je glavno, da se ima moj otrok v vrtcu super, da se vsak dan rad vrača tja - to pa je tudi tisto, kar je najbolj pomembno.........
|
|
RE: normativ m2/otroka v vrtcu 26.9.2008 6:15:45
|
|
|
|
jakaracman
|
Iščeš dlako v jajcu!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?