|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   norice pri odraslem
31.1.2011 9:56:11   
NANA123
Mene zanima če odrasel dobi norice, kako to poteka z možem sva že mož 5dni vročino,jaz 3 dni ali je znak  da dobiva norice.Vaše izkušnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: norice pri odraslem
31.1.2011 9:59:24   
Precious
Sploh nič ne razumem.  Sta prebolela norice v otroštvu?
Sama vročina ni nobeden znak za norice.

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2011 10:07:44   
juhica
Izkušnje iz prve roke - jst sem jih dobila pri dvajsetih letih od sestrične, ki je bila stara tri leta. Najprej sem imela dve srbeči pikici na roki, mislim da ene dva dni, potem pa user posted image user posted image user posted image user posted image  - štiri dni vročina okoli 40 stopinj, bezgavke otečene, bolele za znoret, jedla sem lahko samo pomarančeuser posted image . Skratka sedem dni čist koma, izpuščajev pa miljon po celem telesu, laseh, sto v ustih in še kje. No na srečo se mi brazgotine niso poznale, čeprav sem si vse spraskala in stisnila, niso se mi nič zagnojile. Do zdravnice nisem prišla, me je nahrulila, ker sem vzela par aspirinov zarad vročine (tega ne delat pri noricah) - mislim da smeš vzeti lekadol, in mi je rekla, naj nikar ne hodim k njej...Mislim da sem še ene dva - tri tedne izgledala kot da mam hude probleme z aknami, me je folk čudno gledal po ulici...

Pri starejših je to veliko bolj zoprna zadeva kakor pri otročkih, sina sem namerno okužila pri dveh letih, ravno zaradi moje izkušnje in mu razen izpuščajev ni bilo nič hudega. Sem pa vesela, da sem jih prebolela, preden sem zanosila.

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2011 11:59:49   
Taddy78
S sinom sva se šla namerno nastavljati k njegovem takrat 3.letnem bratrancu. Dobila sva jih na isti dan. En dan prej, vem da sem se počutila, kot da 3 dni nisem nič spala, naslednji dan že prvi mehurček na bradi.Bilo je zelo hudo, resnično sem 1 tedne bila kot živi mrtvec. Sin je imel bolj blago obliko, jaz tahujšo. Ker sem v obraz bila že kar zatečena, so me z urgence poslali na infekcijski oddelek, kjer je rekla, da bi morala že prvi dan priti, saj ti dajo tablete, ki preprečujejo nadaljne razmnoževanje. Sama sem jih imela vsepovsod, razen po nogah ne (v ustih, ušesih, med nogami, na vekah, v glavnem ni da ni)...aja, vročina...že zjutraj je bila preko 39. ampak mi je dokaj pomagal samo Lekadol, pač sem ga jedla na 3ure.

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2011 8:26:24   
barni
Jaz sem jih fasala od hčere od prijateljice. Malo preko 30. let sem imela. Meni ni bilo hudega. Sem se pa 2 dni prej počutila res slabo, kot bi se me lotevala gripa, slabo mi je bilo, glava me je bolela, okončine so me bolele, temperature si nisem pa nič merila, samo po mojem je nisem imela.

Potem pa sem zvečer našla na trebuhu mehurček in postalo mi je jasno, da sem fasala norice (mami je rekla, da se ji zdi, da jih še nisem imela). Dobila sem jih točno 14 dni po druženju z okuženo deklico.

Čez 14 dni pa jih je od mene dobila še moja hči. Meni so norice trajale cca. 1 teden z malo mehurčkov, počutje je bilo čisto ok, sem pa 3. dan po izbruhu mehurčkov dobila od zelo prijazne zdravnice (ne svoje) recept za VALtrex, ki se ga daje odraslim v primeru noric npr. In menda je bilo tudi zaradi tega lažji potek, ker je pri odraslih lahko zelo hudo.

Hči je imela malo hujšo obliko, več mehurčkov, mislim da tudi nekaj temperature, samo je bilo tudi v enem tednu ok. Je pa potem dobila zaradi padca IS še neko bakterijsko vnetje v nosku, samo smo hitro pozdravili.

SKratka, če imaš norice, naj to dajo Valtrex. Bo lažje za prenašat.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?