|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   norice oz. vodene koze v nosečnosti
29.6.2007 8:37:14   
ajf
kolegica je v 32 tednu nosečnosti in k njej namerava priti na obisk njena prijateljica, ki je zbolela za noricami okoli 08.06. Ona noric ni prebolela in jo zanima koliko možnosti je za okužbo.

hvala

lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: norice oz. vodene koze v nosečnosti
29.6.2007 8:40:59   
2.2.
možno je da se okuži zato naj raje počaka z obiskom

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2007 9:01:10   
Blejka26
norice so zelo nevarne za nosečnico,kajti ni nujno da jih dobi nosečnica,plod jih pa dobi in to je zelo zelo nevarno.Zato naj se prijateljica izogiba vsaj toliko časa dokler jih ne preboli.Ni dolgo nazaj ko jih je dobila Od mojega fanta sestrična,jaz pa sem noseča in so se me celih 14dni izogibali,ravno zaradi te nevarnosti da bi bil moj otrok v nevarnosti.Lahko postane prizadet

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2007 9:34:23   
mml
Če prijateljica nima več izpuščajev oziroma ima samo še krast, po tem ni več kužna in gre lahko mirne duše na obisk, sicer pa naj z obiskom počaka. Glede na to, da si napisala, da je zbolela 8. 6., je zelo verjetno, da nima več svežih izpuščajev, saj norice redko trajajo več kot 10 dni

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2007 9:55:27   
ticika
jaz sem norice pokasirala od hčere in sem bila v 6. mesecu druge nosečnosti. Z dojenčkom je vse ok, lahko pa nastanejo komplikacije  če ima mati norice v prvih treh mesecih nosečnosti, ko se plod razvija in tik med porodom! Res pa je da sem imela ene dva dni vročino potem pa se je umirilo sem pa rabila en teden da sem prišla k sebi, če ne drgega od samega ležanja, ko me je že vse bolelo.

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2007 10:07:25   
metkica1
Če jih je imela 8.6., lahko pride na obisk, ker ni več kužna.

(odgovor članu ticika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2007 19:49:59   
MAJDA22
Zdravo!
Norice oz. vodene koze niso nevarne ne za nosečnico ne za plod. Sama sem jih imela v 9.tednu nosečnosti in se je moj sin  rodil  zdrav.
Za nosečnico in za plod so nevarne rdečke in škrlatinka.

LP!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2007 21:46:54   
mika
sem slišala za user posted image , ki se je nalezla noric in ji je zdravnik rekel, da ne sme rodit v naslednjih 14dneh. bila je v 7. mes user posted image , kasneje je dobila zdravega user posted image

(odgovor članu MAJDA22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2007 12:30:01   
*Marty*
kako da niso nevarne??? so, vendar je zelo majhen procent možnosti, da se okuži tudi plod. tudi moj sin je pred kratkim dobil norice in to hude. na srečo sem jih jaz že prebolela, pa vseeno ni bil prijeten občutek. pa tudi škrlatinko je pred tem imel pa so   mi rekli, da to  ni nevarno (tudi to sem prebolela). sam fora škrlatinke je, da jih je več vrst. zdaj sem v 8.mesecu in upam da je z mojim detetom vse Ok.

(odgovor članu MAJDA22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?