Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: norice oz. vodene koze v nosečnosti 29.6.2007 8:40:59
|
|
|
|
2.2.
|
možno je da se okuži zato naj raje počaka z obiskom
|
|
|
|
RE: norice oz. vodene koze v nosečnosti 29.6.2007 9:01:10
|
|
|
|
Blejka26
|
norice so zelo nevarne za nosečnico,kajti ni nujno da jih dobi nosečnica,plod jih pa dobi in to je zelo zelo nevarno.Zato naj se prijateljica izogiba vsaj toliko časa dokler jih ne preboli.Ni dolgo nazaj ko jih je dobila Od mojega fanta sestrična,jaz pa sem noseča in so se me celih 14dni izogibali,ravno zaradi te nevarnosti da bi bil moj otrok v nevarnosti.Lahko postane prizadet
|
|
RE: norice oz. vodene koze v nosečnosti 29.6.2007 9:34:23
|
|
|
|
mml
|
Če prijateljica nima več izpuščajev oziroma ima samo še krast, po tem ni več kužna in gre lahko mirne duše na obisk, sicer pa naj z obiskom počaka. Glede na to, da si napisala, da je zbolela 8. 6., je zelo verjetno, da nima več svežih izpuščajev, saj norice redko trajajo več kot 10 dni
|
|
RE: norice oz. vodene koze v nosečnosti 29.6.2007 9:55:27
|
|
|
|
ticika
|
jaz sem norice pokasirala od hčere in sem bila v 6. mesecu druge nosečnosti. Z dojenčkom je vse ok, lahko pa nastanejo komplikacije če ima mati norice v prvih treh mesecih nosečnosti, ko se plod razvija in tik med porodom! Res pa je da sem imela ene dva dni vročino potem pa se je umirilo sem pa rabila en teden da sem prišla k sebi, če ne drgega od samega ležanja, ko me je že vse bolelo.
|
|
RE: norice oz. vodene koze v nosečnosti 29.6.2007 10:07:25
|
|
|
|
metkica1
|
Če jih je imela 8.6., lahko pride na obisk, ker ni več kužna.
|
|
|
|
RE: norice oz. vodene koze v nosečnosti 10.7.2007 19:49:59
|
|
|
|
MAJDA22
|
Zdravo! Norice oz. vodene koze niso nevarne ne za nosečnico ne za plod. Sama sem jih imela v 9.tednu nosečnosti in se je moj sin rodil zdrav. Za nosečnico in za plod so nevarne rdečke in škrlatinka. LP!
|
|
|
|
RE: norice oz. vodene koze v nosečnosti 10.7.2007 21:46:54
|
|
|
|
mika
|
sem slišala za , ki se je nalezla noric in ji je zdravnik rekel, da ne sme rodit v naslednjih 14dneh. bila je v 7. mes , kasneje je dobila zdravega
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?