Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: norice brez vročine???? 19.2.2006 15:22:03
|
|
|
|
Anonimen
|
A ti si zdaj končno dobra? Upam, da je šlo po tem, ko smo se brali, kmalu na bolje. Sicer po navadi je prisotna vročina, vendar otroci norice res prebolevajo veliko lažje in možno, da je tvoj mali tudi brez. Je pa res velika verjetnost, da se je nalezel od tebe. Tule en link o noricah: http://med.over.net/za_bolnike/bolezni_clanki/norice_clanek_1.htm
|
|
|
|
RE: norice brez vročine???? 19.2.2006 17:16:44
|
|
|
|
daria78
|
Ja, jaz sem šla v torek že delat . Doma sem bila tako 11 dni. Mislim, da sem kljub 27. letom prebolela bolj otroško varianto . Kaj pa vem, dva dni sem bila bolj slaba, pol me je dva dni srbelo za znoret, potem pa sem samo čakala, da se vse skupaj posuši in odpade. Zdaj sem še nekoliko v krasticah ampak kot pravim... ni panike. S ta malim pa še zdaj ne vem kaj je. Po moje, da so koze, če pa vročine ne bo, še toliko boljše.
|
|
|
|
RE: norice brez vročine???? 19.2.2006 17:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Upajmo, da sta oba res lažjo obliko pokasirala.
|
|
|
|
RE: norice brez vročine???? 24.2.2006 9:49:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Možno je ja.Eni prebolijo brez vročine celo brez spuščajev,ali pa kakšna dva.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Ali boste dobili božičnico?Minka PobalinkaDa (
25%)
Ne (
51%)
Nisem zaposlen/a (
24%)
Število vseh glasov: 353Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!