Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: norice - vaše izkušnje prosim 7.1.2007 13:45:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj jih tudi ni imel kaj več kot 20, ni bilo hudo, pa ni zdravnica nič rekla o tem, da jih ne bi prebolel čisto. Sploh to prvič slišim, da je tudi možno. Sicr res midva niti pri zdravnici bila nisva, ker itak nima kaj naredit. Samo po telefonu smo se slišali. Pazit ga pa itak poptem nimaš kaj, saj niti ne vem, kaj imaš s tem v mislih. Pač bolezen kot bolezen, ko ozdravi, je O.K. Aha, zdaj sem še enkrat prerala. To o nekaj tednih imaš v mislih, da so občutljivi. Tudi to prvič slišim.
|
|
|
|
RE: norice - vaše izkušnje prosim 7.1.2007 20:09:34
|
|
|
|
Ro-La
|
naša 2 sta bila cela pikasta
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2007 20:44:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: norice - vaše izkušnje prosim 7.1.2007 23:00:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi jih imamo 27, ampak je komaj 4. dan. O tem, da se lahko norice ponovijo pa prvič slišim. Razen, če bi virus tako mutiral.
|
|
|
|
RE: norice - vaše izkušnje prosim 8.1.2007 10:33:01
|
|
|
|
mml
|
Če imaš norice jih imaš, če jih nimaš jih nimaš, ne moreš jih iemti samo na pol...število izpuščajev ni pomembno, eni imajo pač srečo, da imajo blago obliko bolezni in to je to. Skratka, če so izpuščaji tipični za norice, to poemni, da je norice prebolel in je doživljenjsko imun in se ne bodo nikoli več ponovile.
|
|
RE: norice - vaše izkušnje prosim 8.1.2007 10:36:14
|
|
|
|
Mina1
|
Naj bi bilo tako, da če jih ima, jih ne bo imel še enkrat. Torej, naš prvorojenec je imel norice v bolj blagi obliki, mlajši jih ni fasal, torej še čakamo na še eno pošiljko, glede na to, da je v jaslih in enkrat se bodo gotovo pojavile. Torej, naj bi bilo tako, da se ta bolezen ne ponovi še enkrat.
|
|
RE: norice - vaše izkušnje prosim 8.1.2007 10:37:50
|
|
|
|
Baby
|
Jaz sem tudi že slišala, da imajo otroci lahko tudi 2x norice?!?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?