|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   norice
25.9.2009 23:24:11   
maya2
Mala je včeraj dobila norice, ko sem klicala v ZD mi je sestra rekla naj je ne vozim, ker tako ali tako ne bo nič dobila, priporočila je Pox Clin peno in to je to. Mala ima res ogromno pikic na vseh mogočih mestih, za ušesi si je že precej razpraskala (v spanju). Brala sem, da pomaga Claritine? Mi lahko katera kaj svetuje glede tega? Hvala

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: norice
26.9.2009 6:52:18   
Zala01
Ja malo pomaga res Claritine sirup oz. tabletka, če je večja. Ampak res zelo malo. Sej jaz sem na temo noric že 100-krat odgovarjala- mojega falotka sem mazala s Pox-clinom in mu dajala Claritine sirup (ali pa Flonidan). je bil revček vseh revčkov, niti mm kože ni bil brez izpuščaja, preboel jih je novembra lani, še danes ima brazgotine na hrbtu, trebuhu, nogah, pa se ni nič praskal. Srečno, pa čim prejšnje okrevanje!

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2009 7:57:37   
maya2
Hvala. Pox Clin imamo, ampak to je kot kapljica v morje se mi zdi user posted image .... naša je tudi vsa pokrita s pikicami user posted image predvsem po obrazu trenutno tudi v ušesih okrog in okrog oči,..... po vsem lasišču res na gosto .... user posted image user posted image tko je boga...

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2009 11:11:07   
Zala01
Vem kako zgleda, 4 dni je najhuje, moj malček je imel celo spolovilo in zadnjično odprtino pokrito z ipuščaji, notranjo stran očesa, jezik, dlesen, čisto vso kožo. Za zjokat, ti rečem. 3 noči nisem nič spala, mazala sem ga s pox clinom in ga hladila s hladnimi obkladki. Pol 5. dan izpuščaji niso več nastajali in prvi so se začeli sušiti, tako da je šlo počasi na boljše. Sej bo, samo potrpljenje in veliko cartanja.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2009 11:33:37   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Vem kako zgleda, 4 dni je najhuje, moj malček je imel celo spolovilo in zadnjično odprtino pokrito z ipuščaji, notranjo stran očesa, jezik, dlesen, čisto vso kožo. Za zjokat, ti rečem. 3 noči nisem nič spala, mazala sem ga s pox clinom in ga hladila s hladnimi obkladki. Pol 5. dan izpuščaji niso več nastajali in prvi so se začeli sušiti, tako da je šlo počasi na boljše. Sej bo, samo potrpljenje in veliko cartanja.

Ja tako nekako user posted image .. hvala za vzpodbudo, saj bomo...

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2009 11:58:08   
JAPE
Mene pa zanima kdaj je najboljš za otroke, da prebolji norice? Imam dve punčki stari 2,5 let in 10 mesecev. Ali je dobro da bi jih zdaj dobili, ali je zanju boljš čimkasneje?
Hvala

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2009 14:50:37   
sayuri
Pomaga tudi tuširanje z mlačno vodo in pa soda bikarbona baje suši norice. Te sicer nisem probala. No, jaz sem šla vseeno k zdravniku. Starejši fant je dobil najprej Flonidan sirup, ki pa žal ni pomagal. Potem mu je dr predpisala enega močnejšega. Se ne morem spomnit, katerega. Dvojčka sta dobila pa Fenistil kapljice - zbolela sta pri 4 mesecih. Je pa najhuje res prve 4 dni. Naj vam čimprej mine.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......