|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   norice
10.5.2008 20:10:27   
mama_milchy
Pozdravljene,

Žigec ni še niti do konca prebolel škrlatinko in je že dobil vodene koze (norice); teh je ogromno po celem telesu, po in v ušesih, nosu, v ustih in na jeziku ter po ritki in luliju; spremlja pa ga že od včeraj visoka vročina 37,6 do 39, ki jo zbijamo s paracetamolom - svečkami in obhladki ter seveda tuširanjem; dobil je seveda flonidan proti srbenju, neke kapljice za usta in jezik ter seveda imamo hipermangan za ga 1xdnevno namočit v njem; skratka je cel revček, ker ima prav tisto ta grdo obliko vodenih kozic; zanima me ali mu lahko med tuširanjem tudi glavo malo umijem, namreč po glavi ima ogromno teh izpuščajev in skozi se praska po njej; kaj pa apetit? kaj naj mu dam, da bo kej pojedu? edino kar mu gre, so tej actimel jogurti in sadni sokovi, no sedaj je dva grozda pojedu...

Kako ste ve shajale s temi noricami? Kako ste ublažile to srbenje?

Hvala,

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: norice
11.5.2008 13:19:36   
staši
Vaša zdravnica je pa radodarna ,ko so moji otroci imeli koze sta dobila samo claritine in puder še tega sem sama morala plačat je pa drag in porabili smo ga na kile.Oba sta jih imela za celo primorsko in visoko vročino(kot sem ti že včeraj napisala je tudi Staš prej prebolel hudo škrlatinko),bili smo sigurn14 dni strogo v hiši ,pazi se prepiha ker lahko pusti posledice na ledvicah .Jaz osebno jih nisem tuširala dokler se niso vse do ene posušile ker če jo raniš ali pa če odpade da jo poškoduješ ostane brazgotina.Naša dva sta se praskala seveda glih tam kjer nebi smela zato ima Sara dve luknji na obrazu ,Staš pa na čelu in ličku(take male luknjice so)pomagali pa smo si tako da sva jih z možem res praskala skozi oblačila in to podnevi in ponoči je bilo še huje ,res smo bili vsi bogi.So pa koze zelo zahrbtne ker res rade pustijo posledice zato ker ,ko se to umiri jih starši takoj iz usmiljenja peljejo na zrak in to je lahko past.To pa vem zato ,ker naš zdravnik je že malo starejši in ne mara modernih metod in ima vsekakor prav in jaz mu zaupam.Uspešno čohanje še naprej se beremo!PS kar se pa apetita tiče pa sem že pozabila ,glavno je da ima dovolj tekočine. 

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.