|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   norice-brazgotine
24.9.2007 14:10:43   
petrc@
zanima me kako dolgo se poznajo brazgotinice od noric.Naša pupa jih je imala skoraj 4 tedne nazaj brazgotinice in rdeči fleki se ji pa še vedno poznajo.Pa se sploh ni ne vem kok velik praskala,je imela pa zelo velike.Ubistvu se ji poznajo čisto vse.Ali to mine,ne vem a traja bolj dolgo da se koža obnovi,ali bo večno taka,Je kakšna krema za take brazgotinice??

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: norice-brazgotine
24.9.2007 14:20:31   
dudi2006
Rdečina bo sigurno izginila, brazgotinice tudi (probajte mazati s kakšno kremo proti brazgotinam). Ostale bodo res tiste brazgotine, ki so posledica praskanja in "velikih noric"user posted image . Ponavadi izgleda kot en izdolbljen krogec na koži.

3+1=;)

(odgovor članu petrc@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2007 16:20:26   
ona
Pri sestrinih otrocih so se tej fleki tudi poznali tja ene 2 meseca,naša tamala pa je imela oz. dobila norice okrog 28.8.in danes npr. ni niti sledu o bolezni,tako,da je po moje različno,odvisno od kože...
je pa naša imela majhne izpuščaje,zato se je hitro zacelilo,od sestre otroka sta pa imela kar velike mehurje in posledice tega je tudi dolgotrajno celjenje user posted image

(odgovor članu petrc@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2007 20:14:17   
mojsoncek
Verjetno je odvisno od koze in od tega kako veliki so bili izpuscaji. Nocem te strasiti, ampak jaz imam se vedno na licu eno "luknjico" od noric.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2007 20:22:28   
piščanc
zelo je odvisno tudi kolik je otrok star, ko preboli norice. prej ko jih preboli, manjša je verjetnost, da ji bodo brazgotine ostale. jaz sem jih prebolela pri nekje 7-8 letih in imam še vedno brazgotine po obrazu.

moja hčerk in sin pa pri 2 letih in se nobenemu nič ne pozna. sin je imel res grozno velike

iz malega zraste veliko

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2007 22:38:09   
šnucika
Tudi jaz imam na obrazu brazgotine.Norice pa sem prebolela v petem razredu...se pravi dooolgih 26 let nazaj.
Od manjši mehurčkov so rdečina in brazgotine izginile,ta večjih,ki so popokali in sem jih spraskala,pa so ostale.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......