*pupsa*
|
O.k. da vam napišem mojo zgodbo, s fantom sva skupaj skoraj 5 let in imava 18mesečno hčerko, ter enega otročka na poti, 3 leta nazaj sva se preselila v hišo katero je moj dragi dobil od svoje mame...in vse se je začelo takrat, kadar sva hotela kaj prenoviti sva morala vprašati za dovoljenje, vsako žlico k sm hotla vržit stran, vse vse vse...za znoret, potem se je rodila hčerka je postalo vse še hujše, nenehno vmešavanje, konstantni obiski, tašča je vedno počela vse obratno od tistega kar sem jst rekla....po večih kregih s partnerjem je taščo končno prepričal, da prepiše hišo na njega ker ta sploh še ni bila njegova, midva pa sva uložila ogromno denarja v adaptacijo...po njenem mnenju je bil ves dnar njegov in nič moj...ampak to je že druga zgodba....uglavnem letos sva se odločila da se poročiva pa se je vmešal še njegov brat in se v službi, ker pač delava skupaj ,zdrl name, da kakšno ženo bo imel njegov brat, .... naj povem, odkar ima brat punco se je spremenil za 100% na slabše....odnos v riti totalno...uglavnem problem je v temu, da moj partner noče, da smo skregani, da naj se razumemo, čeprav se tko obnašajo do mene, mene pa to moti, non stop sem živčna, samo kregava se zaradi njih ne naju....ne vem več kaj naj naredim, strah me je da bom splavila zarad vsega stresa, ki ga doživljam....fanta resnično ljubim, ker je dober človek in super oče, njegova družina pa je kot iz zone somraka!!!!!
|