|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nokia 3110
8.3.2008 13:15:30   
naniplus4
Kupujem si nov telefon. Nokia 3110 mi je všeč, rada bi izvedela, kakšne izkušnje imate z njo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nokia 3110
8.3.2008 16:57:20   
želva
Sem jo kupila decembra, meni je super, enostavna, baterija mi drži 1 teden, edino fotoaparat je mal švoh

(odgovor članu naniplus4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2008 22:02:18   
Kaliope
mene nobena nokia do zdaj še ni razočarala ... so mi najboljši telefoni - lični, enostavni, z dobro baterijo in praktičnimi funkcijami ... ja, fotoaparati pa so res večinoma z manj pixli in brez avtomatskega ostrenja ... pa saj, za to pa imamo "prave" fotoaparate, ne user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2008 9:29:54   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope

mene nobena nokia do zdaj še ni razočarala ... so mi najboljši telefoni - lični, enostavni, z dobro baterijo in praktičnimi funkcijami ... ja, fotoaparati pa so res večinoma z manj pixli in brez avtomatskega ostrenja ... pa saj, za to pa imamo "prave" fotoaparate, ne user posted image

Enakouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2008 17:11:35   
Jablana
tudi mi smo ga našemu očetu kupili, ker je rabil dokaj enostaven telefon. je zelo zadovoljen. user posted image
ponavadi so fotoaparati na mobitelih res bolj za prvo silo, če ravno nimaš pri roki "pravega". meni prav pride, če moram kaj hitro poslikat in potem poslat komu za pogledat.
ne vem pa, kako delujejo tisti fotoaparati s 5mio pixlov - npr. sony ericsson k850i. user posted image čeprav verjetno še vedno ne morejo nadomestiti pravih.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2008 1:06:15   
Anonimen
1,3 milijona pik in 8x digitalno povečavo

Tole je za gsm cisto ok fotoaparat, je pa dejstvo, da je to fotoa. na mobilniku, ki se ne more kosat s pravimi digitalci. Jaz gsmja za slikat skoraj ne uporabljam vec, odkar imam digitalni fotoaparat. Od junija sem naredila celih 300 slik. user posted image (z digitalcem pa v enem letu 7000)

(odgovor članu Jablana)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2008 3:59:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jablana
ne vem pa, kako delujejo tisti fotoaparati s 5mio pixlov

Jaz imam tak GSM (Nokia N95). In ostrina slik je takorekoč enaka tistim iz digitalnega fotoaparata - vsaj tako se meni zdi. Govorim pa o navadnem digitalnem fotoaparatu, ne o kakšni profesionalni varianti, da ne bo pomote.

(odgovor članu Jablana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

strah pred porodom
nataly33

prvič sem rodila zelo težko,rok imam čez 2 tedna in me je grozno strah poroda...kako je roditi drugič? hvala za odgovore

težje (12%)

lažje (73%)

enako (15%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!