|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nogavičke ropotuljica
20.1.2005 12:50:06   
niki5
No nekoč, ko je bil moj prvi fantek že prevelik, drugega pa še nisem imela, sem v trgovini opazila nogavičke, ki so služile kot ropotuljica. Dojenčku si jih oblekel, on pa ko je brcal je rožljalo, namenjeno je za igro za popestritev. Sedaj pa ne vem kje bi se dala to kupiti, ker niti slučajno se ne spomnim kje sem to pred leti videla.. če sploh še obstaja :zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nogavičke ropotuljica
20.1.2005 12:56:12   
cekrček
Niki5

Jaz sem jih zasledila v katalogu od Baby centra (copatki z ropotuljico medvedek Pu-primerni od 3-12 mesecv), če je to to kar iščeš.

Lep pozdravček :nosecka:30t

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nogavičke ropotuljica
20.1.2005 12:57:24   
niki5
hvala :bravo:

bom pogledala, če je to :)

a kaj veš kakšna je cena :zmeden:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nogavičke ropotuljica
20.1.2005 12:59:51   
cekrček

Ne cene pa žal ni zraven napisane, so pa ful luškani.Če imaš katalog od Baby centra so na 15 strani, da ne boš preveč iskala. :)

:sloncek:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nogavičke ropotuljica
20.1.2005 13:00:57   
Lenny
Obstaja in to v vseh možnih trgovinah, tudi tam, kjer imajo drugače igračke: Direndaj, Pikapolonica, BC.
Meni so ful všeč.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nogavičke ropotuljica
20.1.2005 13:04:03   
ANJA5
Niki,
Jaz sem za svojga kupila copatke, ki so v bistvu ropotuljica. Ful luškane plave. Kupila sem jih v Avstriji C&A. Grem pa v soboto spet dol pa lahko pogledam če jih še imajo. Nevem kolk stanejo ampak ne veliko.
Anja

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
20.1.2005 13:21:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   nogavičke ropotuljica
20.1.2005 13:37:58   
BARBARA R.
Jaz sem jih kupila od "I'm a fibero toy",ker ima tudi takšno ninico.Sicer so res v katalogu Baby centra,vendar jih v Lj. nisem dobila.Šli smo jih iskat v Brežice,tja pa so jih pripeljali iz Krškega.Očitno so zelo iskana igrača.

:muca:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nogavičke ropotuljica
20.1.2005 13:54:06   
brbra
Imajo oz. vsaj imeli so jih v Fabianiju. Mi imamo polžke samo je tamali tako navdušen, da brca cel cajt tako , da smo po pol ure že vsi gin. Pa mami in tatu še cel dan v uhih cinglja :)-

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nogavičke ropotuljica
20.1.2005 14:15:49   
Taša
Tudi mi imamo takšne copatke... Imamo roza pujske od medvedka PU.... Prinesel pa jih je Božiček pri zoal....:)

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nogavičke ropotuljica
20.1.2005 15:06:27   
gost
niki mi imamo take copatkemedvedke z ropotuljico, ne vem pa kje se jih kupi, ker so darilo.
So pa res supe, naša skoraj na nos pikira z ležalnika ko se igra in jih želi zgrabiti.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nogavičke ropotuljica
20.1.2005 15:24:24   
india
Niki, jaz sem jih kupila v Avstriji in sicer v trgovini Kik, stali pa so 1 €.:miska:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nogavičke ropotuljica
20.1.2005 19:25:48   
.ču

Sonček Bled

http://www.soncek.si/shop/page/group/id/484/

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   nogavičke ropotuljica
21.1.2005 22:42:44   
niki5
hvala vam

Anja, danes sem šla v Baby center in našla od Russ (tako da vseeno hvala za pomoč pa nič gledat v avstriji, da mogoče nimajo ceneje :)-) in jih kupila :bravo:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.