|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nodi risanke
21.6.2007 14:31:11   
lex
Ojla!

Pri nas je trenutno spet aktualen Nodi. Imamo 2 DVD, ampak sta meni že dolgočasna, kaj šele tamalemu. Sedaj pa vas prosim, če ima kdo kakšno da mi jo zapeče, jaz pa v zameno zapečem katero drugo (Nodi nakupuje, Preveč Nodijev, Vlakec Tomažek, Avtomobili, Bombažki, Ice age2 - sinhronizirano) Aja a ma kdo mogoče kdo risanko traktor Tom?

Hvala že v naprejuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nodi risanke
21.6.2007 14:44:06   
Miss Piggy
Mi imamo naslednje:
  • Nodi in nagajivi zaboj
  • Ne boj se Nodi
  • Nodi se seli
  • Nodi reši Božič
  • pa še en DVD z desetimi risankami, ki niso orginal (posneto s SLO 1
Mi smo pa čist v Lokomotivčki Tomažuuser posted image . Katere imate?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2007 17:06:33   
lex
Tomažeka imamo mi iz interneta, tako da jih je kar nekaj gor (poln DVD). A si za menjavo - recimo ti meni Nodi se seli, jaz tebi Tomažeka

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2007 9:44:27   
makla2
Mi imamo vse Nodije, ki se dobijo na DVD, so sneti z mule, tako da niso v takem vrstnem redu, kot na dvd, poleg tega pa še 43 epizod s Slo1, ki še niso na DVD-ju.

Imamo tud 29 epizod traktorja toma

Pa ogromno Frančkov, Slonček Benjamin.

Kaj pa imate vi za ene Tomažke (mi imamo videokaseti Tobi in poplava; Henrikov gozd, od DVD-jev pa Tomaž in novoletna jelka; Poldi, Jakob in uspešen dan)?

Se tipkamo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.