Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: noce vec piti iz steklenicke 30.8.2008 18:51:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa če se potrudiš in dojiš vse obroke na dan? Je zlata vredno.
|
|
|
|
RE: noce vec piti iz steklenicke 30.8.2008 19:39:52
|
|
|
|
Tisana
|
Če je že 2 meseca pila normalno iz teh istih stekleničk in po teh istih cucljih, po mojem ni problem v stekleničkah oz. cucljih, temveč mora punčko nekaj "matrati" - mogoče ima kakšne prebavne težave, mogoče preboleva kakšno virozo,... Dvomim, da bo menjava cucljev oz. stekleničk uspešna. Našo bi to zagotovo še dodatno zmedlo. Predlagam, da malo počakaš, da boš videla, če se bo stanje samo popravilo, sploh če jo itak lahko nahraniš tudi z dojenjem (vsaj nekaj). Sicer pa, tudi pri nas je bilo že večkrat tako, da je zavračala mleko. Ker ima naša pupa ful rada vodo, smo ji takrat vedno ponujali vodo, da je vsaj pila, in to je vedno sprejela, tako da smo vedeli, da ni stvar v cucljih.
|
|
RE: noce vec piti iz steklenicke 30.8.2008 19:41:09
|
|
|
|
Tisana
|
Aja, še to sem pozabila: če boš opazila, da je tudi slabše razpoložena in če se ti bo zdelo, da izgublja na teži, nikar ne oklevaj z obiskom pediatra. Tam ji bodo na krvi ugotovili, če gre za virozo oz. kaj je posredi.
|
|
RE: noce vec piti iz steklenicke 31.8.2008 8:44:51
|
|
|
|
romys
|
Hvala za odgovor Vceraj sem ji kljub vsemu kupila novo steklenicko in je celo malo popila in to brez joka. Nisem opazila nobenih znakov, da bi jo kaj matralo, saj ko jo dojim, je normalno. Tudi sicer nisem opazila nobenih sprememb, ki bi kazale, da je z njo kaj narobe. Upam, da je to zavracanje steklenicke samo prehodnega znacaja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?